Biletul Zilei: cota 3.10 pentru joi, câștigăm din prima repriză

0

Am constatat cu stupoare că jumătate de planetă a pariat ieri că se califică Portugalia și altă jumătate a pariat la cote de maxim 1.40 că se marchează minim 2 goluri. Nu a fost să fie, eu am mers pe un singur gol marcat de portughezi la cotă 1.30, temându-mă de un 1-0.

Astăzi mizăm 3 meciuri pe varianta de biletul zilei, două din fotbal și unul din tenis. Voi mai posta pariuri pe pagina mea de facebook, deci ar fi bine să îi dați cu follow dacă nu ați făcut-o deja.

Mihaela Buzărnescu a făcut un nou meci bun la calificările de la Wimbledon ieri când a salvat o minge de meci și a întors soarta partidei, eliminând-o pe Arantxa Rus. Astăzi va avea de înfruntat o jucătoare mult mai experimentată, Petra Martic. Jucătoarea din Croația a fost una dintre marile sperante ale tenisului mondial, la vârsta de 19 ani reușind să intre in top 50 WTA. Desele accidentari au adus-o insă, dupa 7 ani, pe locul 134 WTA fiind nevoitî să joace in calificări pentru a accede pe tabloul principal la turneul său favorit, așa cum ea însăși declara. Petra Martic este o jucătoare masivă, cei 1.81 permițându-i să serveasca puternic, atunci cand primul serviciu îi funcționează fiind extrem de greu de invins. Pastrând proportiile este o jucatoare de tipul Jelenei Ostapenko, de ” totul sau nimic ” pe parcursul meciurilor reusind foarte multe puncte câștigatoare dar si destule erori nefortate. Anul acesta are un bilant de 10 – 2 si a reusit să ajungă până in optimile de finală la Roland Garros, unde a pierdut greu cu E.Svitolina, în decisiv.

Dinamo Minsk primește vizita unei echipe din insulele Feroe în primul tur preliminar pentru Europa League, NSI Runavik. Bielorușii sunt o echipă destul de solidă pe propriul teren, undeva la nivelul echipelor de Liga 1 din România, dacă ar fi să facem o comparație a loturilor și bugetelor. Runavik este undeva la nivelul ligii a 3-a de la noi, dar nu are rost să dezvoltăm, probabil că bielorușii vor dori să tranșeze cât mai repede calificarea și să meargă în retur doar pentru a testa sisteme de joc.

Revenită în Europa după ani de exil în ligile inferioare, Glasgow Rangers va susține astăzi un meci în primul tur de calificare pentru Europa League împotriva formației Niedercorn din Luxemburg. ATENȚIE: biletele sunt epuizate de acum două zile, iar la conferința de presă antrenorul Pedro Caixinha a declarat că va arăta respect în primul rând față de acești suporteri minunați și va introduce în teren cel mai bun 11 posibil pentru a le oferi un meci minunat.

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Tenis WTA Wimbledon Buzărnescu vs. Martic 2 1.33 0-2 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Dinamo Minsk vs. Runavik1 după 40 de minute 1.55 2-1 Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Rangers vs. NiedercornRangers câștigă ambele reprize 1.5 1-0 Nu
COTĂ FINALĂ: 3.10 la BETFAIR–450 Ron BonusMIZĂ: Nu

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.