Biletul Zilei: bifăm cea de-a 3-a zi verde?

0

La un pas de perfecțiune am fost ieri cu cele 2 variante propuse la biletul zilei, un singur meci fiind pierdut, chiar cel cu cota cea mai mare. Nebunia continuă în articolele de ponturi pentru bilete combo, iar în luna asta avem 33 câștigătoare din 38, un strike-rate de 87% la cote medii 1.33! 

După un tur de calificare greu împotriva Aleksandrei Krunic, Petra Martic  a avut un meci și mai greu în primul tur împotriva Dariei Gavrilova, pe care a reușit să o elimine la capătul unui meci maraton. Croata de 26 de ani pare în formă excelentă, iar bilanțul său din acest an 23-4 stă mărturie acestei afirmații. Denisa Allertova va încerca azi marea cu sarea, dar performanțele sale sunt dependente de serviciu, iar dacă acesta va funcționa așa cum a făcut-o în primul tur în fața Ritei Ozaki, atunci nu îi dăm prea multe șanse.

AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE LA MEGABET CHALLENGE. PARTICIPĂ ȘI TU LA TENTATIVA DE A TRANSFORMA 500 DE LEI ÎN 5000 ÎN FIECARE LUNĂ! VEZI DETALII AICI!

Dupa 0-0 în tur, în capitala suediei Stockholm se deplasează micuța echipă feroeză Klavsik. Gazdele sunt mari favorite și nu își permit rușinea de a fi eliminați chiar în fața propriilor suporteri de o echipă de semi profesioniști. Antrenorul Norling Rikard are toți atacanții valizi și probabil își va impinge echipa în atac incă de la începutul meciului, pentru a tranșa rapid calificarea.

De partea cealaltă Klavsik este la prima participare în cupele europene. Echipa a pierdut dramatic titlul deși aveau 5 puncte avans cu 4 etape înainte de final. Oaspeții vor veni în Suedia pentru a se apăra și vor incerca să profite pe contraatac de o eventuală greșeală a celor de la AIK.  Fotbalul din Insulele Feroe s-a dezvoltat foarte mult în ultima perioadă, iar echipele de aici nu mai sunt doar „sparring partneri” pentru adversari, devenind chiar incomode.

După meciul tur în care s-au tras doar 4 șuturi pe poartă și au fost doar 3 cornere, este greu de crezut că vom avea o „ploaie” de goluri pe stadionul din Stockholm. Anul trecut în același tur preliminar, suedezii au trecut cu un dublu 1-0 de o echipă din Gibraltar, și probabil asa va fi și anul acesta.

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Tenis WTA Wimbledon Martic vs. Allertova 1 1.33 2-0 Da
Uniunea Europeana Fotbal Europa League AIK vs. Klaksvik sub 3.5 goluri 1.55 5-0 Nu
COTĂ FINALĂ:2.06 la BETFAIR–450 Ron BonusMIZĂ: Nu

ÎNSCRIE-TE ÎN CAMPIONATUL DE PARIERE CU PREMII DE 20.000 DE EURO! VEZI DETALII AICI!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.