Biletul Etapei: cota 12+ pentru weekend

0

Prieteni, iată și biletul etapei plasat pentru acest weekend, care are în compunere nu mai puțin de 10 evenimente cu șanse individuale de câștig foarte bune. Cota finală este 12.07, dar după cum puteți observa am aplicat asigurarea ACCA Edge disponibilă numai la Betfair Sportsbook, care îmi va returna miza în cazul în care se pierde o singură selecție pe bilet, însă beneficiez de o cotă finală mai mică. Mai multe pariuri voi posta  pe pagina mea de facebook și în grupul secret. Detalii pentru înscrierea gratuită în grup aveți aici.

Vă recomand cu căldură să vă deschideți un cont nou la Betfair, iar dacă o faceți prin acest link, vă voi adăuga în grupul meu secret de pe facebook și veți fi înscriși automat și la #megabetchallenge, o provocare în cadrul căreia voi încerca să transform lunar 500 de lei în 5000. Startul va avea loc pe 1 August, iar până atunci aveți timp să vă înscrieți.

Cei care nu pot vedea imaginea biletului de mai jos, sunt rugați să dezactiveze Ad-Blocker din varianta desktop.

ÎNSCRIE-TE ÎN CAMPIONATUL DE PARIERE CU PREMII DE 20.000 DE EURO! VEZI DETALII AICI!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.