Biletul Zilei: Variantă de cotă 2.20 pentru ziua de sâmbătă, din fotbal și tenis!

0

Biletul zilei de sâmbătă are o cotă finală de 2.20 și vă invităm să urmăriți selecțiile propuse. Este vorba de două partide din fotbal, FCSB-FC Voluntari și Ferencvaros-Puskas Academy, și de una din tenis, finala de la Wimbledon dintre Marin Cilic și Roger Federer.

ÎNSCRIE-TE ȘI TU GRATUIT LA MEGABET CHALLENGE ȘI VEI PRIMI PARIURILE MELE PE EMAIL ÎN FIECARE ZI! DE LA 500 LA 5000 DE RON ÎN FIECARE LUNĂ!

ÎNSCRIE-TE GRATUIT

La debutul în noul sezon, FCSB evoluează pe teren propriu în fața deținătoarei Cupei României și a Supercupei, FC Voluntari. Gazdele pleacă, evident, cu prima șansă, având în vedere lotul de care Nicolae Dică dispune în acest moment. Denis Alibec este incert pentru acest duel, însă Dică are suficiente variante pe banca de rezervă pentru a propune un prim „11” competitiv, indiferent de absențe.

A doua selecție de pe biletul zilei vine de la partida dintre Ferencvaros și Puskas Academy. FTC este, pe hârtie, cea mai tare echipă din Ungaria în acest moment și au și demonstrat în Europa League la mijlocul săptămânii, când au condus cu 2-0 pe Midtjylland, dar au cedat cu 2-4 după ce au rămas în zece oameni ca urmare a unei decizii controversate a arbitrului. În lot găsim mulți jucători interesanți, Zoltan Gera, Rui Pedro, fost jucător la CFR Cluj, dar și veteranul Tamas Hajnal.

Finala de la Wimbledon îi pune față în față pe Marin Cilic, favoritul numărul 7, și Roger Federer, favoritul 3. Cei doi traversează o formă fantastică, deoarece Cilic se află în a doua sa finală de Grand Slam din carieră (prima în 2014, câștigată la US Open în fața lui Nishikori), iar Federer nu a pierdut niciun set până acum în turneu. Cei doi s-au întâlnit și anul trecut la Wimbledon, în sferturi, iar Federer s-a văzut nevoit să revină de la 0-2 la seturi.

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Fotbal Liga 1 FCSB vs. FC Voluntari 1 1.40 2-1 Da
 Uniunea Europeana Fotbal OTP Bank Liga Ferencvaros vs. Puskas Academy Ferencvaros câștigă oricare din reprize 1.31 1-1 (1-1) Nu
 Anglia Tenis ATP Wimbledon M. Cilic vs. R. Federer 2 1.20 0-3 Da
COTĂ FINALĂ: 2.20MIZĂ:  Nu

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.