Biletul Zilei: Cotă 2.02 din partide de la Mondialul de handbal Under 21!

0

Selecțiile noastre de astăzi pentru biletul zilei vin din cadrul Campionatului Mondial Under 21 de handbal masculin, ce se desfășoară în Algeria. Am selectat trei evenimente, toate din grupa B a competiției, în care se află Franța, Slovenia, Suedia, Danemarca, Egipt și Qatar, formații foarte puternice.

ÎNSCRIE-TE ȘI TU GRATUIT LA MEGABET CHALLENGE ȘI VEI PRIMI PARIURILE MELE PE EMAIL ÎN FIECARE ZI! DE LA 500 LA 5000 DE RON ÎN FIECARE LUNĂ!

ÎNSCRIE-TE GRATUIT

Suedia a terminat pe locul doi grupa de calificare la acest mondial și a fost primită aici doar datorită regulamentului Federației Internationale de Handbal. În primele două partide suedezii au evoluat destul de bine, au învins Qatar cu 22-21 și apoi au pierdut greu cu puternica echipă a Franței la 3 goluri (31-28), după ce la pauză scorul era egal 19-19.

De cealaltă parte, Egiptul a pierdut clar cele două partide disputate până acum, fiind învinși la șase goluri diferență atât de Franța cât și de Danemarca. Șansele de calificare au rămas pur teoretice, fiind greu de crezut ca Egiptul va învinge atât Suedia cât și Slovenia, două forțe in handbalul mondial. Așa cum se așteptau echipa nu este prea bine primită aici, publicul Algerian fiindu-le ostil.

Franța și Slovenia conduc în clasamentul grupei B și se află astăzi față în față. Se anunță un meci interesant, însă Franța este clar favorită. Și nu este doar astăzi, ci în orice meci de la acest turneu final, pentru că lotul este de departe cel mai echilibrat și mai valoros.

Slovenia s-a deplasat în Algeria fără liderul generației, Blaz Janc, care însă nici n-a pus umărul la calificare. În schimb, Franța a venit cu starurile Dika Mem, Melvyn Richardson sau Julien Meyer, care ar trebui să facă diferența.

Danemarca nu-și mai permite pași greșiți în această grupă, altfel locul lor în sferturi ar fi deja în pericol după ce au pierdut la debut cu Slovenia. Qatarul este însă aproape eliminată, în ciuda faptului că are jucători naturalizați și la acest nivel de vârstă, iar antrenor principal este chiar Valero Rivera. Asiaticii însă sunt totuși departe de nivelul Danemarcei, o trupă foarte solidă pe care am văzut-o și noi la Pitești, în preliminarii, și unde a impresionat.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Handbal Campionatul Mondial U21 Franța vs. Slovenia 1 1.28 22-22 Nu
 Uniunea Europeana Handbal Campionatul Mondial U21 Danemarca vs. Qatar 1 1.18 36-26 Da
 Uniunea Europeana Handbal Campionatul Mondial U21 Egipt vs. Suedia 2 1.34 27-35 Da
COTĂ FINALĂ: 2.05 în oferta NETBET–1500 Ron BonusMIZĂ: Nu

 

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.