Biletul Zilei: cota 2 pentru sâmbătă!

0

Salutare prieteni, pentru astăzi am pregătit o variantă destul de simplă, formată din 2 meciuri, ale căror șanse de câștig sunt considerabile. Varianta propusă ieri a fost pierzătoare la un singur gol, din nou, pentru a 4-a oară în această săptămână umbrită, parcă, de ghinion, din acest punct de vedere. Însă doar la capitolul biletul zilei întâmpinăm această situație, ponturile propuse pentru bilete combo fiind 15 din 16 câștigătoare în ultimele zile la cote medii 1.35, iar ieri bifând 4 ponturi single câștigătoare din 5!

Îmi doresc din tot sufletul să pot schimba mentalitatea pariorilor din România în ceea ce privește pariurile combo, dar din păcate, suntem la ani lumină distanță, iar casele de pariuri prosperă de pe urma acestor aspecte!

ÎNSCRIE-TE ȘI TU GRATUIT LA MEGABET CHALLENGE ȘI VEI PRIMI PARIURILE LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PE EMAIL ÎN FIECARE ZI! DE LA 500 LA 5000 DE RON ÎN FIECARE LUNĂ!

ÎNSCRIE-TE GRATUIT

Genk nu va evolua în acest sezon în cupele europene și este foarte posibil ca acest lucru să fie benefic pentru echipa antrenată de Albert Stuivenberg. Echipa s-a întărit și țintește TOP 3 în acest sezon, iar pentru asta va avea nevoie să nu se împiedice de echipele cu probleme. În această categorie intră și adversara de azi, Waasland Beveren, echipă care a avut parte de meciuri de pregătire împotriva unor echipe de ligi inferiorare. Singura înfrângere suferită a fost chiar în fața lui FCSB, un 0-3 fără prea multe de discutat, în care limitele echipei s-au văzut din avion. Mă aștept la o victorie categorică a lui Genk, mai ales că Beveren nu s-a impus în ultimele 9 partide disputate.

PARIU DE COTA 6.00 CU ȘANSE FOARTE BUNE DE CÂȘTIG! CLICK AICI!

Zi de mare meci în China, unde Guanghzou R&F primește vizita liderului Guangzhou Evergrande. Echipa lui Scolari este lider, dar Shanghai îi suflă deja în ceafă, apropiindu-se la un singur punct, ca urmare a rezultatelor slabe obținute în ultimele 5 partide din care s-au ales doar cu o victorie și un egal. Nu ne vom bate capul să găsim o câștigătoare a partidei, deoarece meciul e deschis oricărui rezultat. Gazdele de azi s-au impus și acum două săptămâni în Cupă cu 4-2, iar maniera de joc a fost aceeași între cele două, cu multe ocazii și acțiuni la ambele porți. Iar dacă aruncăm o privire pe aspecte statistice, vom observa că 8 din ultimele 9 partide directe au produs goluri de ambele părți și minim 3 în total. S-au marcat minim 3 goluri în ultimele 5 partide consecutive ale lui Guangzhou R&F, iar în 8 din ultimele 9 meciuri aceștia au încasat minim 2 goluri de la rivala de azi! Eran Zahavi, cel mai bun jucător al gazdelor, este disponibil pentru această partidă, în timp ce Scolari își pune speranțele în trio-ul Paulinho-Goulart-Alan.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
Belgia Fotbal Jupiler League Genk vs. Beveren 1 1.37 3-3 Nu
 China Fotbal Super Liga Guanghzou RF vs. Guanghzou Evergrande peste 2.5 1.46 4-2 Da
COTĂ FINALĂ: 2.00 la FORTUNA:–300 Ron BonusMIZĂ: Nu

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Vrei să obții GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști, în valoare de piață de 127 de Ron?

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.