Biletul Zilei: varianta de sâmbătă promite câștig!

0

Sâmbătă merg pe două meciuri pe care le voi combina într-o dublă cotată la valoarea 2.48 și pe care, personal, mizez cu încredere, argumentele fiind mai mult decât suficiente.

VEZI AICI ȘI BILETUL ETAPEI LA O COTĂ EXTREM DE TENTANTĂ!

Un debut de sezon mai complicat pentru o nou promovată nici că se putea! Este cazul lui Amiens, echipă care va face deplasare chiar pe Parc des Princes, unde va întâlni un PSG care fierbe în aceste zile și în jurul căruia a roit întreaga presă internațională dipă transferul lui Neymar. Probabil că nu va fi cazul ca starul brazilian să joace astăzi, dar trupa lui Unay Emeri pornește ca favorită certă, iar meciul va fi întârziat cu 15 minute pentru ca Neymar să fie prezentat oficial în fața unui stadion plin!. Despre Amiens putem spune că nu și-au întărit deloc lotul după promovare, ba mai mult, personal consider că vânzările lui Abubakar și  Tinhan au slăbit lotul, drept dovadă și în meciurile de pregătire au obținut rezultate slabe.

PARIAZĂ AICI LA COTA 7.00 PE VICTORIA LUI FCSB LA CHIAJNA DUMINICĂ!

Guangzhou Evergrande, echipa antrenată de Luis Felipe Scolari, a devenit una din echipele care ne oferă în permanență o bifă verde pe biletul zilei în ultimul timp, fie că pariem pe goluri, fie pe victorie. Seria impresionantă de 10 victorii consecutive ale liderului a fost umbrită de ultimele 5 etape în care au obținut un singur succes, dar meciul de azi cu Tianjin Teda pare a fi ocazia perfectă pentru a reveni pe orbită. La mijlocul săptămânii elevii lui Scolari au dat de pământ cu Guangzhou RF, 7-2, în returul meciului de cupă, răzbunându-se și pentru înfrângerea din campionat. Tianjin a căzut în zona retrogradării, fiind fără victorie în ultimele 2 luni! Ultimele 5 meciuri consecutive au fost câștigate în handicap de gazdele de azi, fără să primească gol!

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Franta Fotbal Ligue 1 PSG vs. Amiens 1 pauză – 1 final 1.42 2-0 (1-0) Da
 China Fotbal Super League Guangzhou Evergrande vs. Tianjin Teda Guangzhou -1.5 HA 1.75 3-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.48 la SPORTINGBET–700 Ron BonusMIZĂ: Da

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.