Biletul Zilei: continuăm seria câștigătoare și duminică!

0

Haideți să terminăm săptămâna tot pe verde la Biletul Zilei, după ce ieri am pus o bifă pe cota 2.50. Varianta combo de astăzi se ridică la o valoare chiar puțin mai mare, dar argumentele de mai jos ne dau indicii către șanse bune de câștig!

FCSB merge la Chiajna din postura de favorită clară și mai ales cu un moral foarte bun după calificarea de la Plzen. Chiajna a pierdut lamentabil și cel de-al doilea meci disputat pe propriul teren în acest sezon, tot 0-1, în fața lui Poli Iași. Misiunea lui Miriuță va fi una foarte dificilă azi, dar, probabil, nimeni din conducerea ilfovenilor nu poate emite prea mari pretenții în fața roș-albaștrilor, mai ales în situația în care primarul din Chiajna este prieten și partener de afaceri cu patronul echipei vizitatoare.

PARIAZĂ AICI LA COTA 7.00 PE VICTORIA LUI FCSB LA CHIAJNA DUMINICĂ!

Marseille arată bine în acest sezon și ne putem aștepta la o echipă care să se bată pentru locurile de Champions League. Thauvin și Payet sunt în formă, iar fanii sunt alături de echipă. În mod normal nu ar trebui să aibă probleme în fața unui Dijon ușor slăbit și fără cei mai importanți atacanți: Pierre Less-Melou și Lois Diony. Marseille este fără înfrângere în 20 din ultimele 22 de meciuri, în timp ce Dijon nu a câștigat niciodată în ultimele 8 deplasări din Ligue 1.

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Fotbal Liga 1 Chiajna vs. FCSB 2 & sub 3.5 goluri 2.00 1-2 Da
 Franta Fotbal Ligue 1 Marseille vs. Dijon 1 1.40 3-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.80 la SPORTINGBET–700 Ron BonusMIZĂ: Da

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.