Biletul Zilei: jucăm prudent și suntem favoriți la câștig

0

Pentru miercuri am pregătit o variantă de bilet al zilei care ne poate dubla banii și este formată din 3 meciuri de fotbal. Ieri am avut o zi foarte bună pe grupul secret, unde am câștigat 3 pariuri din 4, iar profitabilitatea este la un nivel mai mult decât decent după jumătate din lună. Vă aștept pe toți în grup, accesul este GRATUIT, iar detaliile de acces le aveți mai jos.

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Bodo Glimt este principala cadnidată la promovarea în prima ligă a Norvegiei, o echipă care nu ne-a dezamăgit în selecțiile de până acum. Au un bilanț excelent pe propriul teren, cu 8 victorii și un sigur egal, înscriind 31 de goluri și primind doar 11. Adversara de azi este Fredrikstad, echipă ce a acumulat cu 30 de puncte mai puțin decât Bodo, cu doar 3 egaluri din 9 meciuri acumulate în deplasările de până acum. Mai mult de atât, pentru meciul de azi au probleme în defensivă, titularii Akinyemi și Nuhu fiind indisponibili. Mă aștept la o victorie lejeră a gazdelor.

Olympiakos a dezamăgit sezonul trecut când a părăsit competiția după eliminarea în fața lui Hapoel Beer Sheva, iar pentru a nu se repeta povestea, conducerea a întărit lotul cu jucători precum Emenike, Milic, Elabdelaoui sau Vukovic. Turul precedent a fost unul dificil pentru Oly, dar au trecut de Partizan cu victorie 3-1 la Belgrad și 2-2 în retur. Azi pornesc favoriți cu Rijeka, iar cotele sunt în scădere. Campioana Croației a pierdut din forța lotului de anul trecut și mai au și absențe importante azi, deci, probabil, principalul obiectiv va fi să închidă cât mai bine jocul pentru a păstra șanse reale în retur. Acoperim varianta egalului.

VEZI AICI BILETUL DE COTA 40+ DIN CHAMPIONS LEAGUE PENTRU AZI!

În Championship avem un meci interesant, altă dată duel de Premier League, între Norwich și QPR. Canarii au avut un start dificil împotriva a două echipe care se vor lupta la promovare, Fulham și Sunderland, în timp ce oaspeții de azi au acumulat deja 4 puncte după meciuri cu Sheffield Wednesday și Reading, însă trebuie notat că ambele echipe se confruntau cu probleme de lot. Norwich a câștigat 8 din ultimele 10 dispute directe pe Carrow Road!

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Norvegia Fotbal OBOS Ligaen Bodo Glimt vs. Fredrikstad 1 1.25 4-0 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Champions League Olympiakos vs. Rijeka Olimpiakos HA 0 1.23 2-1 Da
 Anglia Fotbal Championship Norwich vs. QPR Norwich HA 0 1.33 2-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.04 la SPORTINGBET–700 Ron BonusMIZĂ: Da

 

Biletul a fost jucat la SPORTINGBET, acolo unde ai și posibilitatea de CASH OUT în cazul în care rezultatele curg în favoarea ta și nu vrei să mai ai emoții până la final. 

ATENȚIE: Dacă îți deschizi un cont nou la SPORTINGBET folosind butonul de mai jos, vei primi un bonus de 700 de Ron, și vei putea avea acces GRATUIT în grupul secret de pe facebook COTA2.ro, unde postez zilnic mult mai multe pariuri!

DESCHIDE CONT NOU LA SPORTINGBET

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.