Biletul Zilei: sâmbătă menținem ritmul câștigurilor

0

Varianta pe care o propun pentru sâmbătă, prieteni, este una formată din 3 meciuri care par destul de simple și veți vedea și de ce în argumentarea individuală. Este o zi plină de meciuri, iar dacă doriți acces la mai multe din pariurile mele, vă aștept cu drag pe grupul secret de pe facebook, COTA2.ro.

Când s-a stabilit țintarul Championship, noul boss al lui Wolverhampton, Nuno Espirito Santo, s-a luat cu mâinile de cap și se ruga să treacă acceptabil de primele 3 etape, când avea de înfruntat 3 din echipele favorite la promovare. Iată că după cele 3 meciuri cu Boro, Derby și Hull, două dintre ele în deplasare, are 9 puncte și azi va avea ocazia să treacă pe primul loc, pentru că va primi vizita primei clasate, surprinzătoarea Cardiff. Este drept că oaspeții de azi au avut meciuri ceva mai accesibile, dar nu sunt de neglijat, așa că luăm în calcul și varianta egalului. Portughezii aduși de managerul „lupilor”, au început perfect, în frunte cu Diogo Jota, implicat în 30% din golurile marcate.

Leicester a avut parte de un prim meci halucinant cu Arsenal, când putea da lovitura pe Emirates, dar în final, greșelile din apărare i-au costat. Acum „vulpile” primesc vizita nou-promovatei Brighton, echipă care nu a avut nicio șansă în fața lui Manchester City în prima etapă. Poate nu știați, dar echipa este patronată de Tony Bloom, deținătorul unuia dintre cele mai puternice sindicate de pariuri la nivel mondial. Să ne așteptăm ca valoarea cotei lui Leicester să se prăbușească puțin înainte sau după începerea partidei?

VEZI AICI CEL MAI SIGUR PARIU DE COTA 6.00 PENTRU SÂMBĂTĂ!

Micuțul club catalan Girona, va sărbători debutul pe prima scenă fotbalistică spaniolă în cel de-al 88-lea an de existență, iar adversara va fi Atletico Madrid. Probabil că prea mari speranțe nu sunt, dar fanii se pot aștepta doar la o prestație demnă a favoriților, care să scape cu o înfrângere la o diferență decentă. Trupa lui Simeone nu a fost foarte activă pe piața transferului, mașinăria este aceeași, deci ne putem aștepta la acel Atletico Madrid eficient, cu care ne-am obișnuit.

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Fotbal Championship Wolverhampton vs. Cardiff 1X 1.26 1-2 Nu
Anglia Fotbal Premier League Leicester vs. Brighton Leicester HA 0 1.28 2-0 Da
 Spania Fotbal La Liga Girona vs. Atl. Madrid 2 1.48 2-2 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.39 la SPORTINGBET–700 Ron BonusMIZĂ: Nu

 

Biletul a fost jucat la SPORTINGBET, acolo unde ai și posibilitatea de CASH OUT în cazul în care rezultatele curg în favoarea ta și nu vrei să mai ai emoții până la final. 

ATENȚIE: Dacă îți deschizi un cont nou la SPORTINGBET folosind butonul de mai jos, vei primi un bonus de 700 de Ron, și vei putea avea acces GRATUIT în grupul secret de pe facebook COTA2.ro, unde postez zilnic mult mai multe pariuri!

DESCHIDE CONT NOU LA SPORTINGBET

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.