Biletul Zilei + cea mai sigură cotă de 4.00 pentru duminică!

0

Prieteni, am mușcat-o ieri cu Atletico Madrid și Wolverhampton, astfel că am ratat varianta propusă. Un lucru este cert, însă, pe grupul secret am câștigat TOATE pariurile propuse, la fel ca vineri, iar profitul crește în continuu, așa că, vă aștept să vă înscrieți gratuit în comunitatea COTA2.ro!

Prima partidă de astăzi este meciul din Serie A dintre Lazio și Spal. Nou promovata are o misiune foarte dificilă, lotul lazial este cam același, iar săptămâna trecută au reușit și un miracol, acela de a răpune campioana Juventus, într-un meci cu trofeul pe masă! Fără nume sonore în lot, Spal are la dispoziție jucători împrumutați de la alte cluburi de Serie A, precum Paloschi de la Atalanta, Luca Rizzo de la Bologna, Mattielo de la Juve, dar și veteranul Sergio Floccari. Mă aștept la o victorie convingătoare pentru Lazio.

Athletic Bilbao ne-a demonstrat de ce este în stare, am reușit să-i vedem și la București, iar impresia mea este că în deplasare nu rup gura târgului. Cel mai recent caz este cel de joi, unde erau conduși pe terenul lui Panathinaikos, 0-2, și au reușit o remontada spectaculoasă, cu 3 goluri în 5 minute. Pe San Mames, însă, lucrurile stau cu totul altfel, iar bascii reușesc mereu meciuri foarte bune. Azi vor avea de înfruntat nou-promovata Getafe, pe care a învins-o în ultimele 6 dispute directe!

  VEZI AICI CEL MAI SIGUR PARIU DE COTĂ 4.00 DE DUMINICĂ!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Italia Fotbal Serie A Lazio vs. Spal 1 1.3 0-0 Nu
 Spania Fotbal La Liga Bilbao vs. Getafe 1 1.55 0-0 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.02 la FORTUNA:–300 Ron BonusMIZĂ: Nu

 

Biletul a fost jucat la FORTUNA, acolo unde ai primul pariu asigurat până la 300 de Lei în cazul în care este pierzător!

ATENȚIE: Dacă îți deschizi un cont nou la FORTUNA folosind butonul de mai jos, vei primi un bonus de 300 de Ron, și vei putea avea acces GRATUIT în grupul secret de pe facebook COTA2.ro, unde postez zilnic mult mai multe pariuri!

DESCHIDE CONT NOU LA FORTUNA

Participă GRATUIT la concursul lunii August! Te așteaptă un Sony Playstation 4 și sute de premii GARANTATE! Click AICI pentru înscriere!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.