Biletul Zilei: miercuri continuăm așa cum v-am obișnuit – pe verde!

0

Biletul Zilei propus pe site-ul nostru este menit să ofere pariorilor material de inspirație în ceea ce privește cele mai bune alegeri pe care se poate miza.

Începând cu luna August 2017, responsabil pentru analiza și selecția meciurilor care intră în componența variantei propuse, este expertul echipei în materie de calculare a probabilităților și dezvoltare de strategii de pariere, Cătălin Mihalache, jurnalist sportiv cu experiență de peste 15 ani și rezultate excelente în domeniul pariurilor sportive.

Toate meciurile selectate sunt trecute prin filtrul analitic, informațional și inspirațional, iar mizele propuse pentru fiecare bilet în parte sunt direct proporționale cu estimările de reușită calculate în funcție de indicatorii pre-match. Vezi aici explicarea detaliată a staking-plan-ului recomandat!

Punem accent pe credibilitate și oferim cititorilor noștri acces permanent la bilanțul pariurilor propuse, fie el pozitiv sau negativ, iar acesta poate fi verificat printr-un singur click aici

Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI

ALERTĂ: COTA 4.00 LA MECIUL REAL MADRID vs. APOEL NICOSIA! VEZI AICI PONTUL!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana FotbalChampions LeagueTottenham vs. Dortmund X2 & ambele marchează 2.41
COTĂ FINALĂ: 2.41 la SUPERBET – 250 LEI BONUSMIZĂ:

Biletul a fost jucat la SUPERBET, casa de pariuri cea mai des folosită de pariorii din România! Înregistrează-te la Superbet prin butonul de mai jos și prinde cele mai bune cote și oferte!

JOACĂ BILETUL LA SUPERBET

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.