Biletul Zilei: ieri WIN fără emoții, luni continuăm pe Verde?

0

Biletul Zilei propus pe site-ul nostru este menit să ofere pariorilor material de inspirație în ceea ce privește cele mai bune alegeri pe care se poate miza.

Începând cu luna August 2017, responsabil pentru analiza și selecția meciurilor care intră în componența variantei propuse, este expertul echipei în materie de calculare a probabilităților și dezvoltare de strategii de pariere, Cătălin Mihalache, jurnalist sportiv cu experiență de peste 15 ani și rezultate excelente în domeniul pariurilor sportive.

Toate meciurile selectate sunt trecute prin filtrul analitic, informațional și inspirațional, iar mizele propuse pentru fiecare bilet în parte sunt direct proporționale cu estimările de reușită calculate în funcție de indicatorii pre-match. Vezi aici explicarea detaliată a staking-plan-ului recomandat!

Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Fotbal Liga 1 Botoșani vs. Viitorul ambele marchează 1.80
 Spania Fotbal La Liga Betis vs. Levante 1X 1.22
COTĂ FINALĂ:  2.20 la SPORTINGBET–700 Ron BonusMIZĂ:

 

Biletul a fost jucat la SPORTINGBET, acolo unde ai și posibilitatea de CASH OUT în cazul în care rezultatele curg în favoarea ta și nu vrei să mai ai emoții până la final. 

ATENȚIE: Dacă îți deschizi un cont nou la SPORTINGBET folosind butonul de mai jos, vei primi un bonus de 700 de Ron, și vei putea avea acces GRATUIT în grupul secret de pe facebook COTA2.ro, unde postez zilnic mult mai multe pariuri!

DESCHIDE CONT NOU LA SPORTINGBET

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


PUBLIC WIN
Bonus 1000 RON
betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
MAXBET
Bonus 777 RON
sportingbet
Bonus 200 RON
unibet
Bonus 300 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.