Biletul Zilei: șirul câștigurilor continuă…avem 3/3

0

Prieteni, am avut un weekend perfect, cu 3 bilete câștigătoare atât vineri, cât și sâmbătă și duminică. Încercăm să menținem ștacheta sus și în acest debut de săptămână!

Avem un meci foarte interesant în liga secundă suedeză, acolo unde cu 5 etape înainte de final, Helsingborg, ocupanta locului 4, se deplasează la Gefle, ocupanta locului 13, ultimul care duce la barajul de supraviețuire. Helngborg este la 4 puncte în spatele locului 3, cel care duce la barajul de promovare, iar în acest caz este obligatoriu să abordeze partida la victorie.

La fel de importante sunt punctele și pentru gazde, care sunt la 3 lungimi în spatele ultimului loc salvabil și un meci mai puțin. Ce concluzie desprindem? Vom avea un meci între două echipe care vor fi croite pe atac, iar dacă luăm în calcul și ultimele 12 partide directe în care ambele echipe au înscris minim 1 gol, avem un indiciu solid pentru cea mai bună soluție de pariere pentru azi!

Vecine de generație, Caroline Wozniacki și Anastasia Pavlyuchenkova s-au întâlnit de șase ori până în 2012 și o singură dată în ultimii cinci ani. În momentul în care conducea deja cu 5-1 la general, daneza fostă lideră mondial a învins săptămâna trecută, în finala de la Tokyo, scor 6-0, 7-5, iar a șasea victorie o ajută să aibă un avantaj moral în fața adversarei de azi. 

Prea multe față de finala de la Tokyo n-ar trebui să se schimbe, pentru că suprafața e cam aceeași, iar jocul de anduranță al lui Wozniacki va da aceleași rezultate. Mergem pe mâna danezei pentru că, să nu uităm, are un an constant, cu șase finale și un titlu, în care victoriile la adversarele de tipul rusoaicei au venit destul de ușor.

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Suedia Fotbal Superettan Gefle vs Helsingborg ambele marchează 1.67 2-1 Da
 China Tenis WTA Beijing Wozniacki vs Pavlyuchenkova 1 1.44 2-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.40 la NETBET–1500 Ron BonusMIZĂ: Da

 

Biletul a fost jucat la NETBET, acolo unde ai și posibilitatea de CASH OUT în cazul în care rezultatele curg în favoarea ta și nu vrei să mai ai emoții până la final. 

ATENȚIE: Dacă îți deschizi un cont nou la NETBET folosind butonul de mai jos, vei primi un bonus de 700 de Ron, și vei putea avea acces GRATUIT în grupul secret de pe facebook COTA2.ro, unde postez zilnic mult mai multe pariuri!

DESCHIDE CONT NOU LA NETBET

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.