Biletul Zilei: 5 verzi în ultimele 6 zile! Vezi pe ce mizăm azi!

2

Dragi colegi pariori,

în primul rând țin să vă mulțumesc pentru felicitările și aprecierile transmise, este drept că un parcurs recent așa de bun atrage considerație, dar voi rămâne cu picioarele pe pământ și voi căuta să identific cele mai bune oportunități de câștig, alături de valorea din cote.

Tricolorii debutează astăzi sub bagheta lui Cosmin Contra, prea multe nu sunt de spus despre acest meci, noutățile din tabăra noastră le cunoașteți cu toții. De la egalul din tur smuls pe terenul sintetic în fața tricolorilor, ciomăgarii din Kazachstan au înregistrat 5 înfrângeri și toate la o difierență de minim 2 goluri.

Am identificat și o cotă specială pentru meciul României pe care o puteți descoperi dând click pe butonul de mai jos!

VEZI AICI PONTUL SPECIAL PE MECIUL ROMÂNIEI

Scoția și Slovacia se vor duela într-o partidă extrem de importantă în economia ocupării poziției secunde, cele două fiind despărțite de un singur punct. Ambele echipe au o medie de 1.75 goluri marcate per meci în această campanie de calificare, Scoția înscriind în ultimele 4 consecutiv, în timp ce Slovacia în ultimele 6. De remarcat și faptul că Slovacia a primit gol în fiecare din cele 4 deplasări. Atacantul lui Celtic, Leigh Griffiths este în formă de zile mari și va fi principalul pericol pentru poarta slovacilor, în timp ce un jucător ca Marek Hamsik poate oricând să inventeze o execuție de geniu. În aceste condiții, consider că este o valoare foarte bună în cota de 1.95 pentru minim un gol marcat de ambele echipe în meci!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana FotbalCalificări CM 2018  România vs Kazachstan 1 1.27 3-1 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Calificări CM 2018 Scoția vs. Slovacia ambele marchează 1.95 1-0 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.48 la SPORTINGBET–700 Ron BonusMIZĂ: Nu

Biletul a fost jucat la SPORTINGBET, acolo unde ai și posibilitatea de CASH OUT în cazul în care rezultatele curg în favoarea ta și nu vrei să mai ai emoții până la final. 

ATENȚIE: Dacă îți deschizi un cont nou la SPORTINGBET folosind butonul de mai jos, vei primi un bonus de 700 de Ron, și vei putea avea acces GRATUIT în grupul secret de pe facebook COTA2.ro, unde postez zilnic mult mai multe pariuri!

DESCHIDE CONT NOU LA SPORTINGBET

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.