Biletul Zilei: plus valoare din ligile inferioare pentru vineri!

0

Salutare prieteni,

un cartonaș roșu apărut în prima repriză în tabăra Slovacilor ne-a încurcat socotelile la biletul zilei, dar astfel de momente nu au cum să fie prevăzute în analiza pre-match, decât de oameni cu abilitățile lui Nostradamus.

Azi voi miza pe două partide care au indicatori de avantaj pentru noi. Irlanda este obligată la victorie astăzi, fiind la un singur punct în spatele poziției secunde, ocupată de Țara Galilor și poate spera la un pas greșit al lui Bale și compania în Georgia. În ultima etapă vor avea chiar meci direct, cu calificarea la baraj pe masă. În acest sens, problema câștigătoarei de azi nu ar trebui să se pună în fața lanternei roșii, Moldova, iar dacă aruncăm o privire pe statistici, moldovenii a înscris doar 4 goluri în cele 8 meciuri disputate. Irlanda a încasat doar 2 goluri pe teren propriu în aceste preliminarii, de la Serbia și Austria.

Cea de-a doua selecție pe care o propun este din liga a 3-a a fotbalului românesc. La Alexandria se visează la revenirea în eșalonul secund după o abseță îndelungată. Echipa loacală are victorii pe linie în cele 6 etape disputate și se anunță un adversar serios în lupta pentru promovare pentru Petrolul Ploiești. La mijlocul săptămânii au avut meci de cupă în care au menajat mai mulți titulari, împotriva Clinceni-ului, arătând astfel intenții clare de a se concentra pe campionat. Adversarul de azi este satelitul Concordiei Chiajna, echipă care nu are voie să promoveze, singurul obiectiv fiind acela de a le acorda jucătorilor din club care nu prind lotul primei echipe șansa de a disputa meciuri oficiale. Așa cum săptămâna trecută nu a încurcat socotelile Petrolului, Chiajna ar putea fi neutră în arbitrarea luptei pentru promovare și astăzi. Mă aștept la o scădere a cotelor până la startul partidei.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Calificări CM 2018 Irlanda vs. Moldova Irlanda câștigă la 0 1.42 2-0 Da
 Romania FotbalLiga 3  Alexandria vs Chiajna 2 1 1.57 2-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.23 la SPORTINGBET–700 Ron BonusMIZĂ: Da

 

ATENȚIE: Dacă îți deschizi un cont nou la SPORTINGBET folosind butonul de mai jos, vei primi un bonus de 700 de Ron, și vei putea avea acces GRATUIT în grupul secret de pe facebook COTA2.ro, unde postez zilnic mult mai multe pariuri!

DESCHIDE CONT NOU LA SPORTINGBET

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.