Biletul Zilei: 6 WIN în ultimele 8 zile. Ce jucăm sâmbătă?

0

Avem un parcurs excelent în acest început de lună, cu un procentaj foarte bun și profituri pe măsură. Cel mai important aspect este acela că aceste cifre nu sunt deloc întâmplătoare, la urma urmei nu ai cum să te menții pe primul loc în România  în topul profitabilității pe evenimente pentru 2 luni la rând, bazându-te doar pe noroc!

Prima partidă care mi-a atras atenția pentru azi se dispută de la ora 15.00 la Sibiu, acolo unde liderul ligii secunde, Hermannstadt, echipă cu 8 victorii în 10 partide, primește vizita Ripensiei Timișoara, echipă care, după un început bun de stagiune, a înregistrat 3 înfrângeri în ultimele 4 partide. Acest lucru nu mă miră cu nimic, având în vedere gafele mari care apar în dese rânduri în apărarea bănățenilor. Ripensia a primit minim un gol în fiecare din ultimele 8 partide oficiale disputate!

Cea de-a doua partidă este cea dintre Andorra și Portugalia, meci în care problema câștigătoarei nu se pune nici măcar o secundă. Ceea ce ar trebui să remarcăm este faptul că de la meciul tur, disputat acum un an și câștigat cu 6-0 de Portugalia, Andorranu a mai fost învinsă la scoruri fluviu, producând chiar și unul din șocurile verii, învingând Ungaria pe propriul teren cu 1-0. Portugalia nu are de ce să forțeze, din contră, acest meci va trebui să fie o victorie prudentă, în care să fie evitate accidentările, pentru că adevăratul meci se va da cu calificarea pe masă, marți, împotriva Elveției, la Lisabona!

Ți-am pregătit 3 cadouri: CASH + Acces grup Premium + Surpriză! Click aici și obține-le imediat!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Fotbal Liga 2 Hermanstadt vs. Ripensia 1 1.50 2-0 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Calificări CM 2018 Andorra vs. Portugalia sub 5.5 goluri 1.40 0-2 Da
COTĂ FINALĂ: 2.10 la NETBET–1500 Ron BonusMIZĂ: Da

 

Biletul a fost jucat la NETBET, acolo unde ai și posibilitatea de CASH OUT în cazul în care rezultatele curg în favoarea ta și nu vrei să mai ai emoții până la final. 

ATENȚIE: Dacă îți deschizi un cont nou la NETBET folosind butonul de mai jos, vei primi un bonus de 1500 de Ron, și vei putea avea acces GRATUIT în grupul secret de pe facebook COTA2.ro, unde postez zilnic mult mai multe pariuri!

DESCHIDE CONT NOU LA NETBET

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.