Biletul Zilei: dublăm banii cu varianta de marți?

0

Salutare,

toate statisticile au fost date peste cap în meciul de ieri dintre QPR și Coventry, care s-a terminat 1-0 și s-a dovedit o alegere mai puțin inspirată care a refuzat câștigarea biletului de ieri. Azi merg pe două favorite care sunt obligate la victorie.

De la ora 12.00, Australia va disputa returul meciului cu Siria, pe care l-a terminat la egalitate, 1-1, săptămâna trecută. Deșii au dominat copios tot meciul și au condus cu 1-0, „Socceroos” au fost egalați pe final de meci din penalty. Antrenorul Ange Postecoglou a lăsat de înțeles că golgetterul Tim Cahill va fi titular, la fel și play-maker-ul Tom Rogic, care a fost menajat în tur.

Mai târziu în noapte putem profita de situația penibilă în care a ajuns Argentina, momentan în afara locurilor de calificare la Mondial. Totuși, vice-campioana mondială se poate califica cel puțin la baraj cu un succes, datorită faptului că Peru și Columbia au meci direct. Este drept că Messi și compania nu au mai câștigat de 4 meciuri, ultimele 3 partide terminându-se la egalitate, dar acum au de înfruntat o echipă a Ecuadorului care a bifat 5 înfrângeri consecutive, iar calitatea individuală a jucătorilor poate face oricând diferența!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Calificări CM 2018 Australia vs Siria 1 1.38 1-1 Nu
 Uniunea Europeana Fotbal  Calificări CM 2018 Ecuador vs Argentina 2 1.45 1-3 Da
COTĂ FINALĂ: 2.00 la NETBET–1500 Ron BonusMIZĂ: Nu

 

Biletul a fost jucat la NETBET, acolo unde ai și posibilitatea de CASH OUT în cazul în care rezultatele curg în favoarea ta și nu vrei să mai ai emoții până la final. 

ATENȚIE: Dacă îți deschizi un cont nou la NETBET folosind butonul de mai jos, vei primi un bonus de 1500 de Ron, și vei putea avea acces GRATUIT în grupul secret de pe facebook COTA2.ro, unde postez zilnic mult mai multe pariuri!

DESCHIDE CONT NOU LA NETBET

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.