Biletul Zilei: o alegere surpriză pentru ziua de marți

0

Salutare,

am picat în plasă ieri cu Deportivo, care a cedat pe propriul teren, oferindu-i Gironei șansa de a bifa prima victorie în deplasare în La Liga, iar mie și multor alți pariori,ne-a cam dat planurile peste cap. Astăzi voi merge pe o selecție foarte interesantă, un singur meci, dar cu valoare în cotă.

Gent este o dezamăgire în acest start de sezon în Belgia, pentru moment bifând doar două succese în cele 11 etape disputate, extrem de puțin pentru o echipă care în ultimii 3 ani a fost lângă Anderlecht și Brugge. Însă acum e momentul perfect pentru o victorie de moral.

Eupen are un singur punct acumulat în cele 5 deplasări de până acum, iar din punct de vedere valoric dispune de un lot de 4 ori mai slab decât al lui Gent. Deci victoria nu ar trebui să fie o problemă pentru gazde.

Ceea ce ne interesează, însă, este faptul că antrenorul lui Eupen, spaniolul Jordi Auli, a trimis în teren o formație 4-4-2 în deplasare, care a marcat în 4 din cele 5 meciuri disputate, încasând minim 2 goluri în fiecare din cele 5! Ne putem aștepta ca acest aspect să se repete și diseară în fața unui 4-3-3 clasic etalat de Gent! Să nu scăpăm din vedere faptul că în 10 din ultimele 11 meciuri oficiale disputate de Eupen, ambele echipe au marcat!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Belgia Fotbal Jupiler League Gent vs Eupen 1 & GG 2.80 3-0 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.80 la SPORTINGBET–700 Ron BonusMIZĂ: Nu

 

Biletul a fost jucat la SPORTINGBET, acolo unde ai și posibilitatea de CASH OUT în cazul în care rezultatele curg în favoarea ta și nu vrei să mai ai emoții până la final. 

ATENȚIE: Dacă îți deschizi un cont nou la SPORTINGBET folosind butonul de mai jos, vei primi un bonus de 700 de Ron, și vei putea avea acces GRATUIT în grupul secret de pe facebook COTA2.ro, unde se postează zilnic mai multe PARIURI LIVE!

DESCHIDE CONT NOU LA SPORTINGBET

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.