Mega-Bilet pentru marți. Ținta? Un miliard și jumătate

0

Salutare,

m-am conformat și astăzi cerințelor voastre și am plasat un bilet destul de îndrăzneț, cu 14 meciuri la cote individuale destul de mari!

Recomandarea mea este să vă alegeți din ele și să le jucați pe bilete mai mici, dacă doriți șanse mai mari de câștig. Este clar că un număr cât mai mic de meciuri mărește șansele de reușită, iar un număr cât mai mare de meciuri combinate, le diminuează.

BAGĂ LA CAP: între numărul de evenimente combinate pe același cupon și procentajul șanselor de rușită, există o relație de proporționalitate inversă!

Sunt nu mai puțin de 14 meciuri selectate de mine pe acest bilet și le-am jucat combinate câte 11, 12 și 13. Cotele sunt destul de mari, de la 1.60 în sus, astfel că e nevoie și de multă șansă pentru a prinde minim 11.

Am jucat biletul la PublicWin, acolo unde chiar există una dintre cele mai variate oferte de pe piață, iar din punct de vedere al particularităților ofertei pot spune că e singurul loc unde se poate paria pe anumite selecții. De asemenea, nu este nevoie de o sumă minimă de 1 leu pe fiecare combinație, ca la alte case de pariuri. Am plasat biletul on-line, pentru că PublicWin oferă această posibilitate, fiind operator licențiat.

JOACĂ BILETUL LA PUBLICWIN

ATENȚIE: cei care nu pot vizualiza imaginea biletului sunt rugați să dezactiveze AD-Blocker din varianta desktop!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.