Biletul Zilei: începem luna cu o variantă bună

0

Salutare,

îmi doresc să începem luna cu dreptul, iar pentru azi am ales o variantă care ne oferă valoare foarte bună în cotă. Îmi pare sincer rău pentru pariorii care habar nu au să interpreteze cotele și pariază doar pentru că ei cred că o echipă va câștiga (așa cum a fost cazul aseară când jumătate de planetă s-a ars cu Barcelona sau Atletico Madrid, pariind la cote de rahat)

În această seară vom avea parte de un meci în care motivația echipelor este la poli opuși, iar avantajul valoric, cât și cifrele statistice servesc drept argumente solide pentru selecția mea. Pe stadionul din Kharkov se vor duela Șahtior Donetsk și Feyenoord Rotterdam, un duel care în septembrie era preconizat să fie decisiv pentru ocuparea poziției a treia într-o grupă în care Napoli și Manchester City porneau ca favorite certe.

Iată că lucrurile nu stau chiar așa în momentul de față, Șahtior ocupând poziția secundă cu 3 puncte mai mult decât Napoli, iar în această seară există posibilitatea extinderii diferenței în cazul unei victorii cuplată cu un foarte probabil pas greșit al napoletanilor în fața trupei lui Guardiola.

Dar unde este Feyenoord în această ecuație? Nicăieri! Feyenoord este lingura de lemn a grupei, cu un mare 0 în dreptul punctelor, iar asta nu surprinde pe nimeni care aruncă o privire pe forma recentă a campioanei Olandei. Feyenoord are un bilanț de toată jena, fiind învinsă în ultimele 10 meciuri consecutive disputate în Champions League, încasând minim 2 goluri în 90% dintre acestea! Pare că nu le priește atmosfera de la masa bogaților! Șahtior are o rată de 75% a victoriilor în meciurile oficiale în acest sezon, în timp Feyenoord a încasat 21 de goluri în ultimele 15 partide oficiale, deci sunt probleme mari în defensivă! În aceste condiții, Feyenoord are un obiectiv clar de a repara situația din competiția internă, unde se află doar pe locul 6, la 10 puncte în spatele liderului PSV, iar în weekend va evolua la Haga.

Consider o valoare incontestabilă în cota de 2.16 pentru victoria în handicap asiatic -1.5 pe Șahtior Dontesk, iar această valoare poate fi speculată DOAR AICI, la cea mai bună casă de pariuri licențiată în România. Sunt convins că la restul caselor nu veți obține mai mult de 2.05 pe această selecție!

Pentru cei care vor acces la mai multe Value-Bets din partea mea, vă aștept pe grupul Premium, unde accesul poate fi obținut GRATUIT în anumite condiții, sau contra-cost pentru un abonament la preț de chilipir! În Noiembrie vom aplica și un proiect de tip Easy Money în care vom încerca să înmulțim banca de 10 ori!

VEZI CONDIȚIILE DE ACCES ÎN GRUPUL PREMIUM

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Champions LEAGUEȘahtior Donetsk vs Feyenoord Șahtior -1.5 HA 2.16 3-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.16MIZĂ: Da

  JOACĂ BILETUL LA CELE MAI BUNE COTE ȘI OBȚINE ACCES PENTRU 60 DE ZILE ÎN COMUNITATEA SECRETĂ A PARIORILOR PROFITABILI DIN ROMÂNIA!

AICI AI CELE MAI BUNE COTE DIN ROMÂNIA

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.