Biletul Zilei: am început luna perfect și o vom continua la fel

0

Salutare,

am avut un win destul de ușor și lipsit de emoții la biletul propus ieri, iar astăzi am descoperit un nou pariu cu valoare foarte bună în cotă.

Partizan Belgrad va primi vizita albanezilor de la Skenderbeu, la două săptămâni după meciul tur, încheiat la egalitate, 0-0. Așa cum o sugerează și scorul, meciul a fost o mizerie plictisitoare, în care albanezii nu au bifat nici măcar un șut pe poartă.

Situația în grupă este deschisă oricărui scenariu din moment ce combatantele de astăzi sunt la egalitate de puncte, 2 la număr și la doar un punct în spatele lui Young Boys, ocupanta poziției secunde.

La Belgrade atmosfera va fi una specifică, peste jumătate din bilete s-au vândut deja, iar din punct de vedere valoric, lotul aflat la dispoziția lui Miroslav Djukic este de 3 ori peste cel al adversarilor.

Mă aștept la o dominare clară a celor de la Partizan și o abordare „cu curu-n poartă” a albanezilor cărora nu le dau foarte multe șanse de a scăpa netaxați.

AICI AI PONTURILE ZILEI LA COTE DE 7+ ȘI 10+! NU AI VOIE SĂ LE RATEZI!

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Partizan vs Skenderbeu 1 & Under 3.5 2.05 2-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.05 la BETFAIR–450 Ron BonusMIZĂ: Da

Biletul a fost jucat la BETFAIR, acolo unde ai și posibilitatea de CASH OUT în cazul în care rezultatele curg în favoarea ta și nu vrei să mai ai emoții până la final. 

ATENȚIE: Dacă îți deschizi un cont nou la BETFAIR folosind butonul de mai jos, vei primi un bonus de 450 de Ron, și vei putea avea acces GRATUIT în grupul secret de pe facebook COTA2.ro, unde se postează zilnic mai multe PARIURI LIVE!

DESCHIDE CONT NOU LA BETFAIR

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.