Biletul Zilei: parcurs perfect în noiembrie! Vezi pe ce mizăm azi

0

Salutare,

ieri am bifat un nou câștig la o cotă bună, pe un meci care nu ne-a oferit prea mari emoții și a decurs exact cum am prevăzut în argumentarea pre-match.

Astăzi mi-a atras atenția un meci din Championship, competiție foarte atractivă și în care se învârt mulți bani. Wolverhampton are un parcurs fantastic în acest sezon sub comanda lui Nuno Espirito Santo, iar acest lucru s-a concretizat în poziția pe care o ocupă în clasament, cocoțându-se pe primul loc.

Diogo Jota este un jucător esențial în angrenajul gazdelor, înscriind de 7 ori, dar contribuind decisiv și la multe din cele 9 reușite ale atacantului central, Bonatini. Fulham este în picaj, nu se regăsește, iar azi va avea o misiune extrem de dificilă, mai ales dacă luăm în calcul faptul că nu au câștigat pe terenul „lupilor” niciodată în ultimele 10 deplasări.

Ultimele 6 întâlniri direcete au produs peste 2.5 goluri, iar în 5 dintre acestea, Wolverhampton a punctat de minim 3 ori! Rezultatul logic de astăzi este o victorie a gazdelor cu minim 2 reușite.

AFLĂ CUM POȚI INTRA ÎN GRUPUL SECRET AL LUI CĂTĂLIN MIHALACHE PENTRU A AVEA ACCES LA TOATE PARIURILE SALE!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Fotbal Championship Wolverhampton vs Fulham 1 & peste 1.5 goluri 2.20 2-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.20 la BETFAIR–450 Ron BonusMIZĂ: Da

 

Biletul a fost jucat la BETFAIR, acolo unde ai și posibilitatea de CASH OUT în cazul în care rezultatele curg în favoarea ta și nu vrei să mai ai emoții până la final. 

ATENȚIE: Dacă îți deschizi un cont nou la BETFAIR folosind butonul de mai jos, vei primi un bonus de 450 de Ron, și vei putea avea acces GRATUIT în grupul secret de pe facebook COTA2.ro, unde se postează zilnic mai multe PARIURI LIVE!

DESCHIDE CONT NOU LA BETFAIR

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.