Biletul zilei: marți evităm surprizele și câștigăm cu o variantă simplă

0

Proaspăt câștigător al challengerului de la Charlottesville, americanul Tim Smyczek va juca tot pe teren propriu, la Champaign, împotriva britanicului Alexander Ward, pe care l-a învins chiar săptămâna trecută cu 2-0 la seturi în cadrul turneului de la Knoxville. Americanul este într-o formă foarte bună și merită mizat pe victoria lui și astăzi.

Naționala de tineret a României impresionează plăcut în campania de calificare pentru campionatul european, ocupând fotoliul de lider după 5 etape, într-o grupă care arată oarecum surprinzător, Portugalia și Elveția fiind văzute ca favorite. Tricolorii mici sunt neînvinși și au un moral foarte bun înaintea deplasării din Țara Galilor, echipă care a fost mătășită pe propriul teren săptămâna trecută cu 4-0 de Bosnia.

  VEZI AICI COTA 12.00 DIN MECIURILE AMICALE DE MARȚI!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Statele Unite Tenis Challenger Champaign Ward vs Smyczek 2 1.38 0-2 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Calificări EURO U21 Țara Galilor vs România X2 1.47 0-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.03 la FORTUNA:–300 Ron BonusMIZĂ: Da

 

Biletul a fost jucat la FORTUNA, acolo unde ai primul pariu asigurat, iar în cazul în care acesta este pierdut, primești banii înapoi în cont, sub formă de bonus, în limita a 300 de lei.

FORTUNA ți-a pregătit o cotă specială pentru partida dintre România și Olanda din această seară, pe care o poți obține accesând butonul de mai jos!

PRINDE COTA SPECIALĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.