Bilet de weekend la cota 50! Nu pare deloc imposibil…vezi selecțiile

0

Gata cu meciurile echipelor naționale, pentru unii a fost o perioadă mai puțin profitabilă, pentru cei care au luat o pauză de la pariuri a fost ok 🙂 Așteptăm cu toții weekendul și ne vom bucura de multe meciuri în competițiile inter-cluburi!

Eu mi-am făcut temele și am plasat un bilet care se întinde pe toată durata weekendului, cu meciuri analizate din timp. Evident, informațiile cele mai importante apar în ziua meciului, dar este posibil ca unele cote să scadă foarte mult.

Puteți să vă inspirați din alegerile mele, personal mă încântă acea cotă finală de 50! Am jucat biletul la Sportingbet, acolo unde am și opțiunea Cash Out disponibilă!

CADOU din partea mea: dacă vă creați un cont nou de jucător la Sportingbet DOAR PRIN BUTONUL de mai jos, vă voi acorda pentru 60 de zile acces Premium!

DESCHIDE CONT NOU LA SPORTINGBET

ATENȚIE: unde vedeți DA la pronostic, însemnă că AMBELE MARCHEAZĂ. Cei care nu pot vedea imaginea biletului de mai jos, sunt rugați să dezactiveze Ad-blocker din varianta desktop!

AICI PUTEȚI VEDEA 6 VALUE-BETS DIN ACEST WEEKEND

Vă invit să vă înscrieți GRATUIT pe grupul nostru de facebook COTA2.ro, acolo unde eu și colegii mei vom posta mai multe bilete, cât și pariuri LIVE! E simplu, aveți un buton de shortcut mai jos!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.