Biletul Zilei: Value-Bet la cota 2.40 pentru marți. Cote în scădere

0

Pentru azi mizez cu încredere pe un meci care prezintă deja cote în scădere, dar încă se poate profita de valoarea cotei. Într-o zi în care tot pariorul de rând e cu ochii pe Champions League, eu voi prezenta câteva aspecte pentru un meci din Championship.

Cine se gândea că Sunderland va fi lanterna roșie în liga secundă după 17 etape, în condițiile în care anul trecut pe vremea asta se lupta cu granzii din Premier League? Ei, iată că situația este perfect justificată, problemele interne ale clubului prelungind perioada de criză a „pisicilor negre”. Singurul aspect pozitiv este aducerea unui manager de Premier League, Chris Coleman, dar mâna acestuia se va vedea, probabil, în rezultatele pe termen lung, pentru că azi nu prea are circumstanțele unui debut fericit pe banca lui Sunderland.

VEZI AICI PARIUL ZILEI DIN CHAMPIONS LEAGUE

În primul rând se deplasează pe Villa Park, unde va întâlni o echipă cu pretenții la promovare, ocupantă a locului 5, cu doar o înfrângere suferită pe propriul teren în 8 etape și doar 7 goluri primite. Problema cea mai mare este că la partida de astăzi, Coleman va avea absențe importante din primul 11: Lee Cattermole este suspendat, Lamine Kone, Billy Jones, Paddy McNair, Marc Wilson, Jonny Williams și Duncan Watmore sunt accidentați!

În aceste condiții voi căuta să forțez nota prin pariul meu de azi. Dacă victoria gazdelor încă se mai poate juca deasupra pragului de 1.70, voi alege să mizez pe victoria lor în handicap asiatic -1 la 2.40, ceea ce înseamnă că dacă se impun la un singur gol diferență, miza mea va fi returnată, iar dacă bat la minim 2, voi câștiga tot!

Pronostic: Aston Villa vs Sunderland 

Aston Villa -1 Handicap Asiatic @2.40

PLASEAZĂ PARIUL AICI

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.