Cota 2: Value-Bet pentru astăzi din Europa League

0

Europa League este o competiție care nu m-a atras niciodată în mod deosebit, tocmai pentru că este un fel de luptă a răniților. Cluburile mari nu pun preț pe așa ceva, decât din fazele superioare ale competiției, iar singurele echipe care se bucură la așa-zisele performanțe obținute prin participarea în Europa League sunt cele din România/Albania/Belarus/Moldova, etc.

Este și cazul lui Sheriff Tiraspol, liderul diviziei naționale din Moldova fiind la un pas de o performanță extraordinară pentru club: calificarea în primăvara europeană! Sheriff a dat peste cap calculele grupei cu victoria de la Moscova când a reușit să întorcă scorul pe terenul lui Lokomotiv, iar faptul că sunt neînvinși după 4 etape, le dă tot dreptul să spere la calificare.

VEZI AICI COTA 13+ DIN EUROPA LEAGUE PENTRU AZI!

Practic, o victorie a moldovenilor astăzi, coroborată cu un rezultat de egalitate sau victorie a Copenhagăi la Moscova, îi califică pe Sheriff încă din această seară.

Despre adversarul lor de azi nu sunt prea multe de spus. Fastav Zlin se zbate în mediocritatea primei ligi  din Cehia, iar deplasările din acest an sunt un dezastru pe plan intern, din totalul de 7 adunând doar 2 puncte și înscriind doar 4 goluri.

În aceste condiții, găsesc valoare în cota pentru victorie și maximum 3 goluri înscrise în acest meci.

Sheriff Tiraspol vs Fastav Zlin

PRONOSTIC: 1 & UNDER 3.5 goluri

COTA ESTE DISPONIBILĂ AICI

Pariază 50 de lei pe victoria FCSB la Plzen și dacă pierde, primești un Freebet de 20 de lei!

PARIAZĂ AICI

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.