Biletul Zilei: șirul verde continuă cu meciuri surpriză!

0

Ieri am câștigat fără probleme biletul propus, iar astăzi voi miza pe 2 selecții care nu se află în prim-planul pariorilor, într-o zi cu meciuri de Premier League și Ligue 1!

Singura înfrângere pe propriul teren a ocupantei ultimei poziții a podiumului din Superliga Serbiei, Spartak Subotica, a avut loc la început de sezon, pe 6 August, când a fost răpusă cu greu de Partizan. Astăzi, elevii lui Aleksandar Veselinovic, au o oportunitate foarte bună de a-și continua parcursul foarte bun, deoarece primesc vizita penultimei clasate, Javor, echipă care a pierdut 7 din cele 9 deplasări ale sezonului, înscriind doar 5 goluri și încasând 14 în acest proces. Subotica are o medie de aproape 2 goluri marcate în fiecare meci disputat pe propriul teren, iar etapa trecută a reușit să plece neînvinsă de pe terenul lui Partizan, după ce bifase 2 victorii consecutive.

Rămânem în Serbia, unde Vojvodina Novi Sad are șansa de a reveni la obiceiuri victorioase pentru că primesc vizita lanternei roșii, Borac Cacak, echipă care a reușit perfomanța de a pierde TOATE cele 9 partide disputate pe teren străin în această campanie, înscriind doar 4 goluri și încasând 18. Vojvodina este neînvinsă pe propriul teren de 5 etape și are aspirații de cupe europene.

  VEZI AICI ȘI PARIUL ZILEI DE COTA 4!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Serbia Fotbal SuperLiga Spartak Subotica vs Javor 1 1.50 4-0 Da
 Serbia Fotbal SuperLiga Vojvodina vs Borac 1 1.33 0-1 Nu
COTĂ FINALĂ:2.00 la BETFAIR–450 Ron BonusMIZĂ: Nu

  PARIAZĂ BILETUL AICI

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.