Biletul Zilei: sunt bani de făcut din Cupa României joi!

0

Joi avem, ca de obicei, o ofertă destul de limitată, dar până să analizez oportunitățile nu am nevoie de prea mult timp pentru a plasa biletul pe Cupa României, pe două meciuri cu valoare bună!

FCSB se deplasează la Timișoara cu o echipă experimentală, formată din jucători care evoluează în Liga 3, la satelitul echipei mari. Oare de ce? Simplu! Patronul pe care îl cunoașteți cu toții foarte bine, nu a pus niciodată preț pe Cupa României pentru că este o competiție care nu îi aduce bani! Să fie clar! Ciobanul nu vrea trofee, vrea bani! Iar o calificare în turul următor ar însemna o aglomerare a programului în primăvară, când va evolua și în Europa, dar mult mai important va fi play-off-ul! Despre Timișoara nici nu mai are rost să discutăm. La problemele financiare care există la club, banii obținuți din calificarea în turul următor ar fi foarte bine veniți!

PARIAZĂ AICI 50 DE LEI PE CUPA ROMÂNIEI ȘI PRIMEȘTI 25% ÎN PLUS LA CÂȘTIG!

Hermanstadt este liderul ligii secunde, iar azi va evolua pe propriul teren împotriva lanternei roșii din Liga 1, Juventus București. Inutil să mai discutăm despre faptul că Juventus este în rahat în Liga 1 și trebuie să își dozeze toate eforturile pentru salvarea de la retrogradare. Valoarea celor două loturi este aproximativ egală chiar dacă ambele echipe ar alinia tot ce au mai bun la start! Atacul nu este punctul forte pentru Juve, iar meciurile lui Herman nu rup gura târgului în ultimul timp.

JOACĂ BILETUL AICI ȘI AI UN BONUS DE 100 DE EURO

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.