Biletul Zilei: joi sunt bani de făcut…informații prețioase ne ajută!

0

Prieteni, ieri am câștigat din nou, la cotă 2.40, fără prea mari emoții, cu un pariu foarte bine gândit, în timp ce majoritatea „tipserilor” cu ochelari de cal s-au fript cu Napoli, sau Leipzig, la cote de rahat! Asta e, fiecare cu punctul său de vedere!

Azi merg pe două meciuri din Europa League, iar argumentele mele se bazează pe informații concrete!

Cei care mă cunosc știu foarte bine că nu suport echipa ciobanului, dar la pariuri nu gândesc cu sufletul! De obicei nu pariez pe FCSB, decât atunci când există valoare în cotă, iar de această dată avem motive. Antrenorul elvețienilor de la Lugano, Perluigi Tami, a declarat la conferința de presă că va introduce mulți jucători tineri în teren, preferând să menajeze o parte din titulari pentru meciul de campionat cu Lausanne. Dică vrea primul loc în grupă și a dat indicii că îi va folosi în primul 11 pe Gnohere, Florin Tănase, Man și Florinel Coman. Ne putem aștepta la un galop de sănătate!

Hoffenheim va evolua pe propriul teren împotriva lui Ludogorets. Fără șanse de calificare, Hoffe a făcut antrenamente pentru acest meci cu jucătorii de la echipa a doua, în timp ce Ludogorets are nevoie doar de un egal pentru a merge mai departe! Personal, am jucat X2 pe acest meci de pe 27 noiembrie, acum 10 zilei, la cotă 1.85! De ce credeți că a ajuns cota pe X2 acum la 1.44 sau chiar mai jos? Pentru că zvonurile au început să se confirme prin informații concrete!

  VEZI AICI PARIUL SIGUR DIN EUROPA LEAGUE! 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League FCSB vs Lugano 1 1.50
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Hoffenheim vs Ludogorets X2 1.44
COTĂ FINALĂ: 2.16 la FORTUNA:–300 Ron BonusMIZĂ:

  PLASEAZĂ BILETUL AICI

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.