Biletul Zilei: ne dublăm banii și sâmbătă?

0

Am avut o zi de vineri foarte bună, cu Biletul Zilei câștigător, dar și cu o cotă de 2.40 pe marcator în meciul propus, astfel că am pășit în weekend cu dreptul.

Pentru azi voi alege să mizez pe o cotă de 2.12 tot din Anglia, pentru că acolo am descoperit valoare. De la venirea lui Roy Hodgson, „vulturii” de la Crystal Palace au început să miște și să producă rezultate. Sunt semne evidente de îmbunătățire în joc, iar pe propriul teren au 2 egaluri și 2 victorii în ultimele 4 partide, în care au marcat de fiecare dată minim două goluri.

Wilfried Zaha este un adevărat motor al echipei, iar dacă vă gândiți să mizați pe un marcator în acest meci, el este preferatul meu, la o cotă de 3.20 disponibilă chiar aici.

Bournemouth nu convinge, iar ceva nu se leagă în jocul echipei lui Eddie Howe. Echipa este fără victorie de 3 etape, iar egalul obținut etapa trecută acasă cu Southampton poate fi considerat destul de norocos! Adam Smith este o pierdere importantă, fundașul dreapta fiind suspendat pentru această partidă.

Crystal Palace vs Bournemouth

1 solist @2.12 (2-2 final)

COTA ESTE DISPONIBILĂ AICI

Voi mai plasa pariuri pentru azi direct pe grupul de facebook COTA2.ro, fie ele Live sau pre-match, așa că vă recomand să vă înscrieți pentru a le vedea, nu costă absolut nimic și aveți un shortcut direct prin butonul de mai jos.

VEZI AICI PARIUL DE COTA 12 PENTRU DUMINICĂ!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.