Biletul Zilei: șanse foarte bune de câștig pentru luni!

0

Am avut niște pariuri interesante în acest weekend, de pe urma cărora am ieșit destul de bine, cel mai savurat fiind solistul pe West Ham!

Azi voi încerca să dublez banii pe un bilet format din 3 meciuri, cu o miză destul de consistentă, pentru că meciurile îmi inspiră încredere foarte mare. Voi mai posta și alte pariuri în grupul de facebook cota2.ro, acolo unde puteți obține acces absolut GRATUIT! Aveți un shortcut la finalul articolului, care vă duce direct pe facebook.

Primul meci pe care voi miza este solistul pe naționala României la mondialul de handbal feminin. Nu este un meci ușor contra Cehiei, dar experiența jucătoarelor noastre își va pune amprenta asupra rezultatului final. Martin Ambros și-a permis să odihnească piesele de bază în ultimul meci din grupă împotriva Franței, iar Cristina Neagu este în formă de zile mari!

Cea de-a doua selecție vine din Danemarca. Cea mai bună ofensivă a campionatului danez de fotbal aparține lui Midtjylland, care se deplasează astăzi pe terenul lui Randers, echipă modestă. Nu sunt loc de surprize!

Urmăriți liga a 2-a din Turcia? Nu? Mă gândeam eu. Atunci aflați că Gaziantep a pierdut în vară o grămadă de jucători, clubul s-a aflat la un pas de faliment, dar au decis să continue competiția cu jucători U-21 și vreo 2 veterani. Eskisehirspor a avut ceva probleme financiare din cauza cărora au fost sancționați cu 3 puncte de penalizare pentru întârzieri de plată la salarii, dar suportul fanilor este necondiționat, iar jucătorii au declarat că vor da tot ce au mai bun pe teren tocmai pentru acești suporteri minunați. Gaziantep a înscris doar 7 goluri în 14 etape, iar în ultimele 6 deplasări au încasat minim două boabe!

DOAR AZI POȚI OBȚINE UN BONUS COLOSAL!

IA BONUSUL DE AICI

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Handbal CM Handbal Feminin România vs Cehia 1 1.30 27-28 Nu
 Danemarca Fotbal Superliga Randers vs Midtjylland X2 1.23 0-4 Da
 Turcia Fotbal TFF 1. Liga Eskisehirspor vs Gaziantep 11.25 7-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.00 la NETBET–1500 Ron BonusMIZĂ: Nu

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.