Biletul Zilei: cotă bună pentru varianta de marți

0

Meciurile de fotbal selectate pe varianta de ieri au ieșit fără emoții, cu scoruri categorice, 7-0 și 4-0, însă la meciul de handbal al României nu am fost feriți de dramă, fetele noastre pierzând în ultima secundă după ce au condus tot meciul, chiar și la 6 goluri diferență!

Primul meci de azi este cel dintre Mainz și Borrusia Dortmund, un meci care are toate ingredientele pentru spectacol. Dortmund l-a concediat pe olandezul Peter Bosz după înfrângerea din weekend pe propriul teren împotriva lui Bremen, dar, în mod bizar, l-au numit principal pe Peter Stoger, cel care a fost proaspăt demis de la Koln, după ce a reușit cel mai prost bilanț al unei echipe din istoria Bundesligii, cu doar 3 puncte în 15 etape! În fine…Dortmund a primit minim 2 goluri în 6 din ultimele 7 meciuri oficiale, iar în campionat nu a mai terminat fără gol primit din luna Septembrie! Mainz a marcat în toate meciurile de pe teren propriu din acest sezon, cu excepția primei etape.

Avem baschet în Eurocup, iar în grupa B, Galatasaray primește vizita muntenegrenilor de la Buducnost, care au dat indicii că nu vor să transpire prea mult la Instanbul astăzi, aspect ce a determinat și o scădere semnificativă a cotelor pe victoria gazdelor. Turcii au avut un strat execrabil, dar după ce au câștigat ultimele două etape, au șanse mari să se califice mai departe cu o victorie azi.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Germania Fotbal Bundesliga Mainz vs B. Dortmund GG 1.65
 Uniunea Europeana Baschet Eurocup Galatasaray vs Buducnost 1 1.40
COTĂ FINALĂ: 2.31 la FORTUNA:–300 Ron BonusMIZĂ:

  DESCHIDE CONT NOU LA FORTUNA PRIN BUTONUL DE MAI JOS ȘI PRIMEȘTI DIN PARTEA NOASTRĂ UN CADOU SURPRIZĂ!

DESCHIDE CONT LA FORTUNA

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.