Biletul Zilei: miercuri avem șanse bune de câștig și o cotă de 6.00

0

Ieri biletul zilei a fost în grafic la pauza meciului dintre Fenerbahce și Steaua Roșie Belgrad, dar un sfert 3 dezastruos al sârbilor care au ratat exagerat ne-a distrus șansele de câștig. Mergem mai departe, iar astăzi vom miza pe fotbal.

Ultima etapă a acestui an din Ligue 1 îmi atrage atenția prin meciul pe care Marseille îl va disputa pe Velodrome împotriva lui Troyes. Payet și compania au făcut un meci foarte bun duminică la Lyon, chiar dominând la capitolul posesie și ocazii, dar un Anthony Lopes în formă excepțională în poarta gazdelor, cât și bara, au refuzat accesul marseillezilor la vreun punct. Astăzi își pot vărsa frustrările pe Troyes, echipă ce a părăsit zona retrogradabilă cu o victorie prețioasă în fața lui Amiens etapa trecută, punând capăt unui șir de 3 înfrângeri consecutive. Bănuiesc că nu e un secret pentru nimeni faptul că oaspeții vor aborda această partidă „cu curu-n poartă”, de aceea nici nu voi apela la varianta handicapului în această partidă.

Cotă nesperat de bună la meciul din La Liga din această seară, acolo unde pe Anoeta se deplasează FC Sevilla. Real Sociedad este fără victorie în ultimele 5 etape, ceea ce pune un pic de presiune pe antrenorul Eusebio, care pare să nu mai găsească soluții pentru a ieși din această criză care a dus echipa în jumătatea inferioară a clasamentului, până pe locul 12, fără să marcheze în ultimele 2 partide. Singura explicație pentru care Sociedad pornește ca favorită, ar fi faptul că Sevilla a pierdut 5 din ultimele 6 deplasări în La Liga, dar să nu uităm că la ultima vizită aici, în ianuarie 2017, au produs un deranj destul de mare, impunându-se cu 4-0. Este evident faptul că ambele echipe traversează perioade de instabilitate, dar cum Sevilla ne-a obișnuit cu reveniri de senzație, din punctul meu de vedere, valoarea în acest meci poate fi găsită doar în X2!

  AVEM UN PARIU DE COTA 6.00 PENTRU AZI, UN VALUE BET EXCELENT!

VEZI PARIUL DE COTA 6.00

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Franta Fotbal Ligue 1 Marseille vs Troyes 1 1.30
 Spania Fotbal La Liga Sociedad vs Sevilla X2 1.70
COTĂ FINALĂ: 2.21 la FORTUNA:–300 Ron BonusMIZĂ:

  PLASEAZĂ BILETUL AICI

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.