Biletul Etapei: mai dăm un BUF cu un pariu în sistem?

0

Oameni buni, din capul locului vreau să vă cer să citiți ceea ce scriu și să luați în calcul indicațiile pe care vi le dau cu privire la acest tip de pariuri!

Ieri am dat un bilet cu care am făcut bani frumoși, jucat în sistem, 8 meciuri combinate câte 5, câte 6 și câte 7, la cote mari, de la 1.76 în sus! Cine a jucat cum am recomandat a încasat de 16 ori miza!!!

Trebuie să înțelegeți că o cotă implică un anumit factor de risc, iar cu cât e mai mare, cu atât mai riscantă devine! Să prinzi un bilet clasic cu 8 meciuri la cote mari, se poate întâmpla poate o singură dată în 5 ani! Sunt convins că cei cu minim 2 neuroni activi înțeleg acest aspect și nu trebuie să îl explic eu!

De aceea, și pentru biletul de mai jos, vă recomand să îl jucați tot în sistem! Cel puțin eu așa am făcut! Dacă ies minim 5 meciuri câștigătoare, avem profit garantat! Cine vrea să riște cu toate meciurile, nu are decât, dar să mizeze sumă foarte mică, pentru că are o cotă finală de 447!

ATENȚIE: meciurile sunt trecute prin filtrul analizei proprii, este foarte posibil ca voi să vedeți altfel lucrurile, așa că nu vă obligă nimeni să mizați exact pe selecțiile mele. Vă puteți alege doar ceea ce vi se pare ok și atât! La fel de bine cum ieri am nimerit 7 din 8, se poate întâmpla ca azi sau altă dată să nimeresc 2 din 8! Și-atunci să mă țin bine că va trebui să am loc în frigider de câtă carne o să primesc 🙂

COTE UMFLATE PE REAL MADRID vs BARCELONA! Mergi pe cota 8.00 sau cota 12.00?

VEZI AICI COTELE SPECIALE

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.