Biletul Zilei: facem bani din pariuri când alții fac la colindat :)

0

Prieteni, în primul rând îmi doresc de pe acum să vă transmit toate urările de bine în ajun de Crăciun, să aveți parte de sărbători fericite și liniștite alături de cei dragi.

Apoi, să revenim la domeniul nostru, ieri am bifat un bilet foarte frumos, cu două meciuri din Anglia, iar cota finală a fost apropiată de 4. Azi îmi voi arunca privirea în Turcia și voi miza la fel de curajos.

Este adevărat că avem o cotă finală tentantă dacă le combinăm pe cmbele pe același bilet, dar faceți cum doriți. Eu prefer să le joc single!

Karabukspor este în pragul falimentului și nu e de mirare că echipa a înregistrat 8 eșecuri consecutive în campionat, fiind în acest moment lingura de lemn, fără emoții că ar putea cineva să-i ia locul 🙂 Românii care evoluează aici, Torje, Papp, Grozav și Tănase, au început deja să își caute echipă. Azi va veni în vizită Trabzonspor, cea mai în formă echipă din Turcia, cu 5 victorii consecutive, în care a marcat de 13 ori și a primit doar 4 goluri.

Galatasaray intră într-o nouă eră Fatih Terim, după ce Tudor a fost concediat. Jucătorii vor căuta să demonstreze că perioada proastă nu a fost din vina lor cu o evoluție bună astăzi, dar haideți să vedem ce misiune vor avea. Goztepe este neînvinsă în ultimele 5 etape, timp în care a cules 13 puncte din cele 15 puse în joc. Vă amintiți ce scriam la început de sezon de Goztepe? Că au jucători buni precum Jahovic, Castro și Scarionne? Să vă subliniez și faptul că niciodată nu am pierdut un pariu pe ei în acest sezon? De această dată, însă, rămâne de văzut cât vor continua această serie pozitivă, pentru că au echipă bună, dar banca de rezerve nu le oferă prea multe opțiuni, deci când vor apărea accidentările vor avea probleme. Este posibil ca Galata să se impună în final, cu siguranță au un lot mult mai valoros, dar nu îi văd să aibă un meci ușor și găsesc valoare în cota 1.93 ca oaspeții să nu piardă la scor.

  VEZI AICI PARIUL DE COTA 8.00 PÂNĂ PE 30 DECEMBRIE

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Turcia Fotbal SuperLiga Karabuk vs Trabzon 2 1.95
 Turcia Fotbal SuperLiga Galatasaray vs Goztepe Goztepe +1.5 HA 1.93
COTĂ FINALĂ: 3.76 la BETFAIR–450 Ron BonusMIZĂ:

  BILETUL A FOST PLASAT AICI

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.