Biletul Zilei: am dat un tun serios de Boxing-day, vezi ce jucăm azi!

0

Am reușit un nou pariu foarte bun ieri, cu un bilet de toată frumusețea câștigat în sistem cu 6 meciuri, combinate câte 4,5 și 6, fiecare la valoare apropiată de 2.00! Practic, din cele 10 recomandări de ieri am avut doar două greșite…e bine!

Astăzi voi juca simplu, nu avem o ofertă prea bogată, cum e și normal pentru această perioadă a anului, dar mie îmi sunt suficiente doar două meciuri pe care le voi detalia succint.

Aberdeen primește vizita unei echipe în compania căreia zburdă pe teren, iar faptul că din ultimele 12 directe a câștigat 10, fără să cunoască înfrângere, stă mărturie acestui aspect. Patrick Thistle a adunat doar 3 puncte în cele 10 meciuri disputate în deplasare în acest sezon, fără să câștige vreodată, înscriind doar 4 goluri și încasând 22 de boabe!

VEZI AICI PARIUL DE COTA 8.00 AL FINALULUI DE AN!

Vom rămâne tot în Scoția, dar ne deplasăm pe Victoria Park Dingwall, acolo unde lanterna roșie, Ross County, va primi vizita lui Saint Johnstone. Prin prisma microbistului meciul u anunță cine știe ce spectacol, dar prin prisma pariorului sunt câteva aspecte care ne interesează! Ross County este fără victorie în ultimele 7 etape, iar pe teren propriu au acumulat doar 2 victorii tot sezonul. De partea cealaltă, „sfinții” sunt în revenire de formă după o perioadă destul de grea, dar din ultimele 3 deplasări s-au întors victorioși, inclusiv de pe Ibrox, unde s-au impus în fața șui Rangers cu 3-1 acum 10 zile!

ABERDEEN vs PATRICK THISTLE – 1 solist @1.40 1-0

ROSS COUNTY vs ST JOHNSTONE – X2 @1.44 1-1

COTA FINALĂ 2.02

BILETUL A FOST PLASAT AICI!

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.