Biletul Zilei: un nou pariu în sistem de la Mihalache pentru joi

0

Baftă vouă, camarazilor! Mulțumesc pentru toate mesajele de apreciere, este adevărat că în decurs de doar câteva zile am lovit puternic două pariuri în sistem, destul de grase! E de înțeles și numărul mare de solicitări pe care îl primesc din partea voastră în acest sens, dar și voi trebuie să înțelegeți că nu îmi permite oferta în fiecare zi să joc așa ceva! Ieri am jucat un bilet simplu, de cota 2.02, câștigător, ne mulțumim și cu atât în unele zile!

Azi am jucat un bilet format din 6 meciuri, dar cotele sunt de valori mai scăzute, după cum puteți observa, în intervalul 1.60-1.90! Eu l-am jucat în combinații de câte 4, câte 5 și câte 6 meciuri, în total având 22 de pariuri. Dacă minim 4 sunt câștigătoare, nu pierdem nimic.

ATENȚIE: Pentru cei care vor să intre în posesia unui TOOLKIT cu 3 strategii foarte profitabile, pe care l-am publicat în urmă cu aproape 1 an, aveți posibilitatea să îl obțineți ABSOLUT GRATUIT până pe 15 ianuarie! Toolkitul se numește „3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști”, poate fi cumpărat cu 127 de Lei din Shop de pe piatadeponturi.ro, SAU îl puteți obține GRATUIT dacă urmați pașii de mai jos.

Conține strategiile:

  • Dynamic Accumulator™ – perfectă pentru pariurile în sistem – cu studii de caz
  • Betty PRO™ – strategie cu miză progresivă – exemple reale și studii de caz
  • Stop At a Winner™ – exemple reale și studii de caz

OBȚINE TOOLKITUL GRATUIT

Iată și meciurile pe care voi miza astăzi. Dacă există utilisatori care nu pot vedea imaginea biletului, sunt rugați să dezactiveze Ad-Blocker din varianta desktop!

BILETUL A FOST PLASAT AICI

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.