Biletul Zilei: mergem pe un pariu simplu și bun pentru vineri

0

Tovarăși, pentru azi nu sunt tentat să îmi bag coada în prea multe locuri, mi-a atras atenția un meci cu ajutorul căruia se pot face bani frumoși, pe care l-am jucat deja, până să scadă cotele.

Wigan, liderul din League One, echipă fără înfrângere în ultimele 6 etape, timp în care a obținut 5 victorii și are golaveraj 19-1, primește pe propriul teren vizita lui Chralton, echipă decimată cu ceva absențe importante pentru azi și cu vulnerabilități majore în compartimentul defensiv. În tur a fost 3-0 pentru Wigan și nu exclud această variantă și în partida din această seară. Solistul a scăzut până la valoarea de 1.45 de la 1.70 cu cât ieșise Starting Price în Betfair acum 3 zile.

WIGAN vs CHARLTON

WIGAN -1.5 Handicap Asiatic @2.40

COTA ESTE DISPONIBILĂ AICI

Vă mărturisesc faptul că voi mai încerca și niște side-beturi la mize mai mici pentru că îmi face cu ochiul cota de 4.50 pentru Wigan -2.5 HA și cota de 2.80 pentru minim 3 goluri marcate de Wigan.

ATENȚIE: Pentru cei care vor să intre în posesia unui TOOLKIT cu 3 strategii foarte profitabile, pe care l-am publicat în urmă cu aproape 1 an, aveți posibilitatea să îl obțineți ABSOLUT GRATUIT până pe 15 ianuarie! Toolkitul se numește „3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști”, poate fi cumpărat cu 127 de Lei din Shop de pe piatadeponturi.ro, SAU îl puteți obține GRATUIT dacă urmați pașii de mai jos.

Conține strategiile:

  • Dynamic Accumulator™ – perfectă pentru pariurile în sistem – cu studii de caz
  • Betty PRO™ – strategie cu miză progresivă – exemple reale și studii de caz
  • Stop At a Winner™ – exemple reale și studii de caz

OBȚINE TOOLKITUL GRATUIT

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.