Biletul Zilei: fotbal și tenis pe varianta propusă vineri

0

Oameni buni, am fost la un gol distanță de a câștiga biletul propus ieri și am ajuns la 2 câștigate și 2 pierdute în această lună, iar cei care au urmărit au putut observa că ambele variante pierdute au fost la un singur gol, deci selecția a fost bună!

Azi merg pe o partidă din tenis care se anunță foarte interesantă, prima semifinală a turneului de la Doha aducându-i față în față pe argentinianul Guido Pella și rusul Andrey Rublev. Partida în sine poate lua orice turnură, în sensul că echilibrul în materie de abilități și tehnică este cuvântul de ordine, dar eu văd niște mici plusuri în favoarea rusului de doar 20 de ani care ar pute să fie decisive în vederea calificării în finală!

Avem meciuri în Serie A, iar prima partidă este cea dintre Chievo și Udinese. Vă vine să credeți că acum 5 etape Chievo se afla cu 8 puncte deasupra lui Udine în clasament, iar acum sunt cu 6 puncte în spatele friulanilor?!?!?! Udinese are 5 victorii consecutive în care a marcat de fiecare dată de minim 2 ori, iar 8 din ultimele 9 partide disputate au produs minim 3 goluri pe tabelă. Chievo a marcat în 7 din cele 9 partide disputate pe propriul teren, excepție făcând doar remizele albe înregistrate cu Roma și cu Napoli.

  ALERTĂ: COTA 4.00 ÎN LOC DE 1.05 LA UN MECI DE DUMINICĂ

PRINDE COTA AICI

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Tenis ATP Doha Pella vs Rublev 2 1.50 1-2 Da
 Italia Fotbal Serie A Chievo vs Udinese GG 1.75 1-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.63 la FORTUNA:–300 Ron BonusMIZĂ: Da

  DESCHIDE UN CONT LA FORTUNA ȘI AI PRIMUL PARIU ASIGURAT PÂNĂ LA 300 DE LEI!

DESHIDE CONT LA FORTUNA

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.