Biletul Zilei: meciuri surpriză pe varianta de miercuri!

0

Prieteni, azi mizez pe două meciuri surpriză la biletul zilei, în care, personal, am încredere foarte mare. Nu văd nicio surpriză în cele două selecții, astfel că miza pe care o voi folosi va fi max-bet conform staking-planului pe care vi l-am explicat aici.

Brăila se deplasează la Brașov pentru a întâlni Corona, echipă care a mers foarte bine în amicalele din pauza de iarnă, Costică Buceschi testând multe scheme de joc. Brăila a jucat un turneu amical pe care l-a câștigat, dar împotriva unora din cele mai slabe echipe: Rapid, Slobozia și Galați.

Craiova are o misiune ușoară azi împotriva Rapidului, iar cota pe care am descoperit-o ne amplifică la fix combo-ul de azi, cât să avem o valoare de fix 2.00! Atenție, însă, cota pe selecția acestui meci nu este disponibilă la orice casă, așa că vă rog mult să nu îmi mai adresați întrebări inutile despre ofertele altor case. E treaba voastră unde vreți să pariați, eu vă zic unde găsiți cotele pe care am pariat eu!

Handbal Liga Națională Feminin: Corona Brașov vs Dunărea Brăila

Pronostic: Corona -3 Handicap Asiatic @1.84

(dacă gazdele câștigă cu 3 goluri diferență, se acordă cota 1.00, pentru a câștiga, e nevoie de minim 4 goluri diferență!)

Handbal Liga Națională Feminin: Craiova vs Rapid București

Pronostic: Echipa care înscrie cele mai multe goluri într-o repriză – Craiova @1.09

COTA FINALĂ 2.00 disponibilă DOAR la această casă!

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.