Biletul zilei: mergem la casierie și după biletul de vineri?

0

Oameni buni, am câștigat și biletul de ieri cu un meci analizat la o cotă foarte bună! Astăzi voi merge pe două selecții argumentate mai jos, în care informațiile pre-match stau de partea noastră!

Bundesliga revine după o bine-meritată pauză de iarnă, iar meciul care deschide etapa este de departe cel mai interesant al rundei. Heiko Herlich are la dispoziție un lot complet valid, lipsit de accidentări, iar forma bună arătată de Leverkusen în ultimele etape ne poate oferi condițiile unei confruntări mai echilibrate decât o arată calculele hârtiei.

Se vor înfrunta două dintre cele mai productive compartimente ofensive ale Bundesligii, cu două vârfuri de lance în mare formă: Levandovki – 15 goluri, iar de la gazde, Kevin Volland – 9 goluri. Mă aștept la goluri de ambele părți și merg pe un 2-2.

Există și un pariu special pus la bătaie de Fortuna pentru acest meci, la cota 10!

VEZI AICI PARIUL DE COTA 10

Cu doar 3 puncte adunate din cele 9 deplasări de până acum, Malaga are cel mai prost bilanț din La Liga la acest capitol, pierzând 89% din meciuri. Media de goluri marcate în deplasare este de doar 0.44.

Dacă se impune azi, Getafe ar acumula 19 puncte din 10 meciuri disputate pe propriul teren, doar 3 grupări au un procentaj mai bun: Barcelona, Valencia și Sevilla.

Interesant este faptul că din ultimele 8 întâlniri, fiecare dintre cele două echipe a câștigat meciul de pe teren propriu, iar 5 dintre meciuri s-au încheiat 1-0. Dacă ar fi fost în Liga 1, cu siguranță ne-am fi gândit cu toții la principiul ”3 cu 3” :)))))

TARA SPORT COMPETIȚIE EVENIMENT PREDICȚIE COTA REZULTAT STATUS
 Germania  Fotbal  Bundesliga  Leverkusen vs Bayern Munchen  GG3+  1.75  1-3  Da
 Spania  Fotbal  La Liga  Getafe vs Malaga  1x  1.18  1-0  Da
COTĂ FINALĂ: 2.07 la BETFAIR–450 Ron Bonus MIZĂ:  Da

  PLASEAZĂ PARIUL AICI ȘI AI UN BONUS DE 450 DE LEI LA ÎNREGISTRARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.