Pariu in sistem pentru marti: cota 44+ din 5 meciuri

0

Prieteni, primesc nenumarate cereri de la followeri sa mai postez bilete in sistem pe care le joc si ma voi tine de cuvant. Sper ca ati inteles ca de acum pariurile mele zilnice vor fi disponibile pe noul site al tipsterilor, cota2.ro, acolo unde se tine bilantul actualizat si, spre satisfactia mea, chiar ocup un loc fruntas.

Va recomand sa folositi zilnic acest nou site, pentru ca am descoperit si eu multi alti tipsteri foarte profitabili pe care ii urmaresc. E clar, in ziua de azi bubuie facebookul de tipsteri, care mai de care mai fake si pus pe minciuna sau pacaleli, de aceea trebuie sa avem grija in cine ne incredem. Pe cota2.ro se poate vizualiza istoricul detaliat al tipsterilor si vorbesc cifrele de la sine, deci nu e loc de interpretari!

Biletul de mai jos l-am jucat in sistem si am combinat cele 5 meciuri cate 3, cate 4 si cate 5. Avem in total 16 combinatii pe care se mizeaza, asadar adaptati-va mizele la bugetul disponibil. Daca ies minim 3 meciuri, cu cele mai mici cote, ne recuperam cam jumate din miza in cazul in care juacti aceeasi suma pe fiecare combinatie.

Am jucat biletul la NetBet, iar daca va faceti cont nou DOAR prin butonul de mai jos, va garantez 60 de zile de acces in grupul Premium, care costa, in mod normal, 125 de lei/lunar.

DESCHIDE AICI CONT LA NETBET

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.