Biletul Zilei: Cotă 2.00 din fotbal!

0

Prieteni, treptat fotbalul mare revine în prim-plan. Biletul zilei de astăzi este format din două evenimente, din Copa del Rey și Ligue 1, la o cotă finală de 2.00.

Valencia este o forță pe Mestalla în acest sezon, iar aspirațiile „liliecilor” sunt mari având în vedere parcursul bun de până acum. Manșa tur a sferturilor Cupei Spaniei cu Alaves are loc la Valencia, acolo unde în acest sezon băieții lui Marcelino García Toral au pierdut doar cu Villarreal, 0-1. Murillo și Soler lipsesc astăzi, accidentați, dar am putea să-l vedem pe Vietto titular din nou, după ce în urmă cu o săptămână a reușit un hattrick, tot în Cupă.

Probabil Alaves nu va folosi cel mai bun „11” astăzi. Implicată în lupta pentru salvarea de la retrogradare, echipa antrenată de Abelardo are un meci foarte important în weekend, cu Leganes, în deplasare.

Etapa a 21-a din Ligue 1 le pune față în față pe Toulouse și Nantes, două formații cu prestații diametral opuse până acum. N-ar trebui să avem însă un meci în care cele două echipe să-și asume prea multe riscuri. Toulouse a ajuns la trei înfrângeri consecutive și are în față astăzi formația cu a doua defensivă, Nantes, care a cedat greu și cu PSG în runda trecută, 0-1. A fost 2-1 în tur pentru „canari”, dar într-un meci cu foarte puține ocazii mari.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Spania Fotbal Copa del Rey Valencia vs. Alaves1 1.30 2-1 Da
 Franta Fotbal Ligue 1 Toulouse vs. Nantes Sub 2.5 goluri 1.54 1-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.00 la BETFAIR–450 Ron BonusMIZĂ: Da

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.