Biletul Zilei: Combo din fotbal pentru vineri!

0

Biletul nostru de vineri conține două evenimente, ambele din fotbal și ambele ce stârnesc ceva interes din partea iubitorilor acestui sport. Cota finală este 2.38 și merită să aruncați un ochi peste ea.

Getafe și Bilbao deschid etapa cu numărul 20 în această seară, un meci ce promite destul de mult în condițiile în care bascii par a fi în revenire de formă. Cele două echipe sunt sensibil egale din punct de vedere valoric, despărțite de doar un punct, dar oaspeții au în continuare ceva probleme de lot și ar putea conta având în vedere rotația scurtă de care dispune antrenorul Ziganda. Trebuie spus că ultimele două meciuri au fost echilibrate în sezonul trecut, Bilbao câștigând 1-0 la Getafe, pentru ca în retur să avem o remiză albă.

De ce să nu avem spectacol la Kasimpasa-Alanyaspor? Cele două echipe au produs meciuri foarte deschise de când se află pe prima scenă, așadar premize pentru fotbal frumos avem. Cele două echipe joacă deschis, dar au probleme în apărare, speculate de cele mai multe ori de către adversari. Alanyaspor are însă o absență importantă pentru acest meci, brazilianul Vagner Love fiind suspendat.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Spania Fotbal La Liga Getafe vs. Athletic Bilbao Pauză sau Final X 1.65 1-1 pauza Da
 Turcia Fotbal Super Lig Kasimpasa vs. Alanyaspor Ambele marchează 1.44 3-2 Da
COTĂ FINALĂ: 2.38 la SPORTINGBET–700 Ron BonusMIZĂ:  Da

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.