Biletul Zilei: Meciuri din Vestul Europei pentru ziua de luni!

0

După o „dublă” din handbal ce ne-a adus profit ieri, astăzi mizăm pe două meciuri din fotbal. Primul are loc în Olanda, între două echipe din Eindhoven, iar al doilea la Belenenses, unde se deplasează Benfica.

Echipa de tineret a lui PSV și FC Eindhoven se află astăzi față în față într-un meci ce ne poate aduce mult spectacol. De altfel, istoricul întâlnirilor directe face să ne gândim la multe goluri. Jong PSV nu merge senzațional pe teren propriu ca și rezultate, dar media de goluri marcate atunci când joacă acasă este cea mai ridicată din toată liga secundă olandeză: 4.2! Defensiva lui FC Eindhoven cedează destul de des și doar juniorii lui AZ și Utrecht au primit mai multe goluri până acum.

E o luptă aprigă pentru titlu în Primeira Liga, unde Porto, Sporting și Benfica sunt despărțite de doar două puncte, dar prima are și un meci mai puțin disputat însă. „Vulturii” au însă un meci important astăzi, pe terenul unei formații ce a uitat să câștige de 12 partide! Belenenses este însă și una dintre victimele preferate ale lui Benfica, în condițiile în care trupa din Lisabona a câștigat ultimele opt dispute directe la 0 și doar una singură a fost la limită!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Olanda Fotbal Eerste Divisie Jong PSV vs. FC Eindhoven Ambele marchează și peste 2.5 goluri 1.60 4-1 Da
 Portugalia Fotbal Primeira Liga Belenenses vs. Benfica 2 1.40 1-1 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.24 la SUPERBET – 250 LEI BONUSMIZĂ: Nu

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.