Biletul Zilei: pariu unicat de la Mihalache

0

Oameni buni, se joacă meciuri în Premier League, Coppa Italia, Cupa Ligii în Franța, dar pe bune acuma…voi vreți să faceți bani sau să vedeți spectacol? Haideți să ne aruncăm privirea acolo unde este VALOAREA! Pentru că eu vreau să fac bani, nu să fac o cotă de 2 din 3-4 meciuri pariind pe over 1.5 la Liverpool precum amatorii care apar la TV și se dau mari tipsteri….pe bune acuma…și pierd pe Swansea vs Liverpool care se termină 1-0…hai să fim serioși…prefer să pierd pe o cotă decentă dacă e, nu pe 1.15 :))))))))))

Haideți să vedem despre ce vorbim…Premier League South…Tiverton vs Frome Town…ați auzit despre echipele astea? În proporție de 80% nu…dar vreau să vă subliniez un aspect…aruncați o privire pe meciurile disputate de Frome Town în deplasare în ultimele 3 luni, mai exact de pe 4 noiembrie încoace, și faceți o medie a golurilor per meci…nu aveți timp? ok…vă ajut eu…5.62!!!!! Scorurile seamănă mai mult cu niște meciuri de polo, în pana mea…

În acest caz…avem dreptul să acordăm un procentaj indulgent de reușită de 60% pentru EG (expected goals)? DA!!!

Păi în acest caz…un procentaj de 60% se traduce într-o cotă de 1.67…pentru cei care nu cunosc, e simplu…împărțim 100 la 60! Ce cotă primim noi pentru over 3.5 goluri de la Betfair pentru acest meci? 2.50!!!!! WTF?!?!?! Vorbim aici de VALUE sau nu?

Vă răspund tot eu…DA….2.50 se traduce printr-o estimare a casei de pariuri de doar 40% șanse de câștig….sper că ați înțeles despre ce e vorba…avem un 20% VALUE de partea noastră, așa că eu decid să iau acest pariu cu două mâini! Baftă tuturor!

TIVERTON TOWN vs FROME TOWN

OVER 3.5 goluri @2.50

Cota este disponibilă la BETFAIR…nu ai cont încă?!?! Deschide unul prin butonul de mai jos și îți dau un cadou în valoare de 250 de Lei: acces 60 de zile GRATUIT în grupul Premium, unde avem 5 luni consecutive pe plus de la lansare!

VEZI AICI ȘI COTA 16.00 PENTRU MARȚI!

HAI ÎN PREMIUM, NU MAI SPARGE BANII AIUREA!

DESCHIDE CONT LA BETFAIR AICI

VREI ÎNCĂ UN MOTIV DE ACCES ÎN PREMIUM? ARUNCĂ O PRIVIRE PE CALASAMENTUL DE MAI JOS, UNDE ESTE MONITORIZAT BILANȚUL „CELOR MAI BUNI TIPSERI DIN ROMÂNIA” CONFORM SITE-ULUI www.toptipseri.ro!

VREI MAI MULTE BILETE GRATUITE DE-ALE MELE? URMĂREȘTE-MĂ ZILNIC PE NOUA PLATFORMĂ SOCIALĂ A PARIORILOR DIN ROMÂNIA, COTA2.ro! BAFTĂ!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.