Biletul Zilei: Handbal fără emoții pentru sâmbătă!

0

Am înregistrat profit vineri, unul mic ce-i drept după ce Viitorul a remizat și pariul ne-a fost rambursat. Pentru sâmbătă am ales două meciuri de handbal, care teoretic n-ar trebui să fie o problemă în a ne aduce profit.

Cu patru jucători transferați în această iarnă, Turda devine una din favoritele la titlu în handbalul românesc. Deplasarea de la Minaur este dificilă prin prisma faptului că publicul băimărean este unul pătimaș, dar valoarea lotului Turzii îi permite echipe vizitatoare să spere la victorie. Cupa României n-a fost un obiectiv pentru Turda niciodată, așa că victoria lui Minaur din ultimul meci direct nu este foarte elocventă. Cota pe victoria Turzii este deja în scădere.

-12 la CSM București, așa cum a terminat Krim, trebuie să dea de gândit înaintea unei alte deplasări foarte grele, la Rostov. Campioana Rusiei este cu motoarele turate după victoria frumoasă de la Nyk, iar meciul cu reprezentanta Sloveniei n-ar trebui să fie decât floare la ureche. Krim joacă decent pe teren propriu, se bate cu formațiile abordabile, însă în deplasări precum a fost cea de la CSM (18-30) cedează rapid.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Handbal Liga Națională Minaur Baia Mare vs. Potaissa Turda 2 1.40 20-29 Da
 Uniunea Europeana Handbal Liga Campionilor Rostov Don vs. RK Krim Rostov -5.5 goluri 1.45 29-22 Da
COTĂ FINALĂ: 2.03 la SUPERBET – 250 LEI BONUSMIZĂ:  Da

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.