Pariu special de încercat în agențiile Winner

0
Băieți, hai să vă dau un bet bun pentru azi, format din două pariuri speciale pe același meci care pot fi combinate la casa de pariuri Winner, cotă finală 3.66!
E vorba despre meciul dintre Tottenham și Newport din această seară, iar un bun prieten mi-a semnalat faptul că putem profita de un combo special. Ne așteptăm să nu fie multe cartonașe, așa cum s-a întâmplat și în primul meci. Dacă e așa, putem merge la casierie.
În oferta de pariuri speciale există posibilitatea de a selecta evenimentul Primul eveniment dintre cartonaș galben, gol sau pauză, cu cote pentru DA și NU. Mizăm pe faptul că se va marca un gol în prima repriză, mai degrabă decât un fault de galben și vom selecta CARTONAȘ GALBEN – NU la cotă de 1.70!
Acest eveniment se poate combina cu un eveniment de pe același meci, tot din oferta de pariuri speciale: 1 & SUB 2.5 cartonașe galbene, la cota de 2.15.
Cu aceste două selecții de pe acest meci facem o cotă frumoasă de 3.66, cum puteți vedea în imaginea biletului de mai jos și ne putem pune speranțe într-un meci fără prea multe durități, cu o victorie a lui Tottenham și un eventual gol marcat rapid, înainte de a apărea vreun cartonaș. Eu zic că merită încercat! Nu garantez că va fi câștigător, dar merită!

VEZI AICI ȘI PARIUL DE COTA 20.00 PENTRU JOI SEARĂ!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.