Biletul ETAPEI – hai să facem niște bani în weekend!

0

Biletul Etapei  se ridică la o cotă de 40+ în acest weekend și am decis să plasez o miză de 20 de lei pe el, fără să risc absolut nimic și poate face acest lucru absolut oricine pe viitor.

Pentru că această casă de pariuri își răsplătește cu regularitate clienții fideli, aporape în fiecare săptămână îmi oferă câte un FreeBet, iar acum valoarea acestuia a fost de 20 de lei. Dacă nu aveți deja cont, vă recomand să vă deschideți unul prin intermediul butonului de mai jos și veți putea beneficia și de o cotă de 15.00 exclusivă în acest weekend!

DESCHIDE CONT AICI

Cele 10 meciuri pe care le-am selectat au la bază argumente proprii și am face un adevărat roman dacă le-aș înșira pe toate, dar o să vă ofer niște scurte idei pentru fiecare emci, astfel încât să decideți singuri dacă îl păstrați pe bilet sau nu.

Guangzhou RF a debutat cu o victorie nebună, 5-4 pe terenul rivalilor de la Guangzhou Evergrande. Nou-promovata Dalian Yifang i-a adus pe Ferreira Carrasco și pe Nico Gaitan de la Atletico Madrid, dar prima etapă a fost un fiasco total, 0-8 la Shanghai.

Middlesbrough caută revenirea în Premier League și pornește cu prima șansă în fața unui adversar modest, Barnsley.

Fulham se deplasează la Preston, iar londonezii fac ravagii în Championship, fiind cea mai în formă echipă din 2018.

Charlton se deplasează la Peterborough cu absențe importante în lot, iar la gazde va reveni un fundaș foarte important sub comanda noului antrenor.

Accrington Stanley caută promovarea directă și se deplasează pe terenul liderului Luton, lider care scârțâie în ultimul timp, cel puțin la nivel de compartiment defensiv.

Sevilla și Valencia practică un fotbal deschis, plăcut, iar golurile sunt la ordinea zilei în întâlnirile directe. Nu ar trebui să fie o excepție nici de data asta.

Meciul dintre Tosno și Rubin Kazan se va desfășura pe teren neutru, iar cotele au început să cadă pe oaspeți încă de marți de când a fost făcut anunțul oficial.

Șumudică are 3 puncte ca și asigurate pentru că primește vizita unei echipe suferinde, Karabukspor, care a pierdut aproape tot lotul în iarnă. Se pune doar problema scorului.

Atletico Madrid e fire-power, dar și Celta Vigo trece prin momente bune. Totuși, la ultimul meci cu Las Palmas, galicienii au arătat că au probleme în defensivă.

La Voluntari vine Poli Timișoara, iar așa cum s-a întâmplat cu puțin timp în urmă când ilfovenii s-au impus cu 3-2 în banat, sunt premise să se impună și de această dată.

ATENȚIE: Dacă nu puteți vizualiza imaginea biletului de mai jos, este nevoie să dezativați ad-blocker din setările browserului.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.